Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Re: Érdekes reklám a Stockin

#437464 holnor Előzmény: #434577

az utóbbi pár hónapban jócskán megnőtt a regisztráltak száma. először a pf-ről költözött át az egész rfv topik, most a tf-ről jönnek át sokan.

az oldal látogatottságának ez természetesen jót tesz, viszont a megnövekedett felhasználói bázisnak köszönhetően épp az van eltűnőben, ami miatt annak idején regeltünk a stokira: nyugalmas, baráti légkör, trollmentes topikok. persze régebben is voltak súrlódások, az sem volt egy tökéletes világ, de mostanában a helyzet kezd eldurvulni.

a pf evolúciójára emlékeztet a folyamat.

Re: könyvek

#428705 Előzmény: #428693

Megnéztem én is, nálam is ez szerepel:

"Még nem jelöltek vissza:

StocklandYard

üzenet küldök

visszautasítás"

Valami tényleg nem jó...

#428702 Bendeguz Előzmény: #428693

Az a baj, hogy stocky nem automatikusan a barátom, hanem régóta várok hogy visszaigazoljon engem barátnak és közben foglal egy helyet a lehetséges 5-ből. Nem igazi probléma, csak megjegyeztem :)

#428693 Kissherceg Előzmény: #428607

stocky automatikusan barátod lesz, ha akarod ha nem. :) Várd meg míg az emberek visszaigazolnak, bár nekem még nem volt gondom ezzel. :S

#428607 Bendeguz Előzmény: #427690

Egy javaslat a "közösségi" részhez. Barátnak jelölés egyszerre maximum 5 embernél lehet, mert különben hibaüzenet jön. A fura az, hogy van egy visszaigazolatlan StocklandYard felhasználóm, aki foglal egy helyet, törölni meg nem lehet, mert "mindenki ismeri" :)

Lehet ezen a kvótán módosítani, vagy meg lehet kérni a vas szellemét, hogy igazoljon vissza, ha már odakerült?

#427684 matgab Előzmény: #427665

inkább az oldal keresőfunkciót kellene már fejleszteni, mert a keresés az most gyakorlatilag nem funkcionál...

#427665 Kissherceg Előzmény: #427662

ezaz, kiszállítással nehéz mit kezdenem, mert az ok, hogy a nagy cégek mennyiért szállítanak, de indulóknak horror. Majd meglátom mi fér bele, az lenne az öröm, ha nem egyesével történne a rendelés. Még azt se tudom, hogy az oldalba legyen beépítve shop vagy ott kinézitek és rajtam keresztül megrendelitek.

#427662 Bendeguz Előzmény: #427640

Az korrekt.

Az is egy lehetőség volna, hogy ugyanolyan hétköznapi webáruházi áron kapnánk, de ingyenes kiszállítással.

#427613 Bendeguz Előzmény: #427607

A drágábban venni pontot nem is értem, azt hittem ez egy tőzsdés fórum :)))

A netes könyvvásárlással nekem csak annyi a bajom, de ez egyéni szoc probléma, hogy nem tudom megtapogatni, megszagolni a könyvet. Néha segít a döntésben, hogy milyen papírra nyomtatták, milyen a borító, méretek, súly.

Várjuk meg Kissherceget, hátha kifejti a koncepciót :)

#427607 Előzmény: #427604

Szvsz, ha már a Bookline, a referencia, akkor két kérdés még odakívánkozna a szavazáshoz:

- nem vásárolok a neten (könyvet)?

- teljes készletből (Könyv+CD+DVD+satöbbi)-ből vásárolnál -5%-al kevesebbért?

Mert a "nem vennék egyáltalán" csak így válna érthetővé :)

Továbbá, számomra az sem egyértelmű, hogy "szakmai" könyvekből, avagy, mekkora készletből lehetne válogatni, egy-egy könyv lenne berakva "ócsóbban", vagy egy webáruházra mutató link.

könyvek

#427604 Bendeguz

Hogy jött a könyvvásárlásra az ötlet? Mi a koncepció? Csak tőzsdei-gazdasági szakkönyvek, vagy pl a Bookline teljes kínálata? 5% kedvezménnyel ellensúlyozható volna a szállítási költség, így meggondolandó volna a rendelés.