Jól látod!
Jól látod!
megállítjuk, majd visszatér a gazda hamarosan :)
az utóbbi pár hónapban jócskán megnőtt a regisztráltak száma. először a pf-ről költözött át az egész rfv topik, most a tf-ről jönnek át sokan.
az oldal látogatottságának ez természetesen jót tesz, viszont a megnövekedett felhasználói bázisnak köszönhetően épp az van eltűnőben, ami miatt annak idején regeltünk a stokira: nyugalmas, baráti légkör, trollmentes topikok. persze régebben is voltak súrlódások, az sem volt egy tökéletes világ, de mostanában a helyzet kezd eldurvulni.
a pf evolúciójára emlékeztet a folyamat.
felbontottam újabb partneri szerződést, reformálódunk.
köszi a figyelemfelhívást
Megnéztem én is, nálam is ez szerepel:
"Még nem jelöltek vissza:
StocklandYard
üzenet küldök
visszautasítás"
Valami tényleg nem jó...
Az a baj, hogy stocky nem automatikusan a barátom, hanem régóta várok hogy visszaigazoljon engem barátnak és közben foglal egy helyet a lehetséges 5-ből. Nem igazi probléma, csak megjegyeztem :)
stocky automatikusan barátod lesz, ha akarod ha nem. :) Várd meg míg az emberek visszaigazolnak, bár nekem még nem volt gondom ezzel. :S
Egy javaslat a "közösségi" részhez. Barátnak jelölés egyszerre maximum 5 embernél lehet, mert különben hibaüzenet jön. A fura az, hogy van egy visszaigazolatlan StocklandYard felhasználóm, aki foglal egy helyet, törölni meg nem lehet, mert "mindenki ismeri" :)
Lehet ezen a kvótán módosítani, vagy meg lehet kérni a vas szellemét, hogy igazoljon vissza, ha már odakerült?
érdekes Én mindig mindent megtalálok :)
inkább az oldal keresőfunkciót kellene már fejleszteni, mert a keresés az most gyakorlatilag nem funkcionál...
ezaz, kiszállítással nehéz mit kezdenem, mert az ok, hogy a nagy cégek mennyiért szállítanak, de indulóknak horror. Majd meglátom mi fér bele, az lenne az öröm, ha nem egyesével történne a rendelés. Még azt se tudom, hogy az oldalba legyen beépítve shop vagy ott kinézitek és rajtam keresztül megrendelitek.
Az korrekt.
Az is egy lehetőség volna, hogy ugyanolyan hétköznapi webáruházi áron kapnánk, de ingyenes kiszállítással.
bookline vagy alexandra telejes kínálata. Eddig velük egyeztettem, de még nyitott vagyok. :)
A drágábban venni pontot nem is értem, azt hittem ez egy tőzsdés fórum :)))
A netes könyvvásárlással nekem csak annyi a bajom, de ez egyéni szoc probléma, hogy nem tudom megtapogatni, megszagolni a könyvet. Néha segít a döntésben, hogy milyen papírra nyomtatták, milyen a borító, méretek, súly.
Várjuk meg Kissherceget, hátha kifejti a koncepciót :)
Szvsz, ha már a Bookline, a referencia, akkor két kérdés még odakívánkozna a szavazáshoz:
- nem vásárolok a neten (könyvet)?
- teljes készletből (Könyv+CD+DVD+satöbbi)-ből vásárolnál -5%-al kevesebbért?
Mert a "nem vennék egyáltalán" csak így válna érthetővé :)
Továbbá, számomra az sem egyértelmű, hogy "szakmai" könyvekből, avagy, mekkora készletből lehetne válogatni, egy-egy könyv lenne berakva "ócsóbban", vagy egy webáruházra mutató link.