Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Jó reggelt, most öntöttü…

#427659 Longshort Voilattila

Jó reggelt, most öntöttük fel a cefrét, de látom nem maradtam ki semmiből még ugyanott vagyunk mint tegnap csak usa esett. Ez a bét egy országos anomália. itt megállt az idő. :)

Re: fd

#427649 Hathor Előzmény: #427647

Én reális mozgást szeretnék látni.

1185ös futinál is ez a szint alatt voltunk. Tegnap is 15ponttal feljebb volt a futi.

Látszik a KTn, hogy más is így gondolja. Simán ezekre a szitukra meg lehetne csinálni a lefele korrekciókat az elliottban, de nem akarja.

Felőlem mehet, mert felfele vártam, de azért vannak együtthatók is.

-30as KTra meg nem lehet kereskedni, mert akár 200ponttal feljebb is elfogadott, így hatit adni nem lehet, így a korrekciókra játszani sem.

#427647 BudFox Előzmény: #427646

.-)) Egon bácsi ?

miért nem akarod hogy emelkedjen most ? sosem a csordával mész azt mondtad......no majd kiderül a délután hogy mi lesz.

#427646 Hathor Előzmény: #427638

Megnéztem reggel haverod írását :D

ugyanazt írta amit én. Fogalma nincs hol is vagyunk, de 4es pontt írt Ő is, bár már 5ös kezdetét is írta. Ezzel voltam én is bajban, meg hogy ezt az állat OTPt nem tudják már beütni 3150alá

#427636 BudFox Előzmény: #427616

Az van hogy tegnap mutyiból vitték le USA -t :D mindenki tudja legbelül hogy Görögország megkapja a hitelt...Németország háborút is indítana Franciaország ellen ha nem kapnák meg :D

#427616 Hathor Előzmény: #427582

Yo reggelt!

Na bánatos fene van itt?!

USAt beküldik este, ahogy vártuk -2%ra zár, erre jöhetne OTP C.pont, aztán itt reggel Ázsia lepattan egy szépet napközben és felrátják a végét, meg DAX futit is felrántják nyitóban, hogy megint ne tud mi legyen? OTP nyitó berakás, okos kosok megveszik a C.pontot, aztán várjuk a Görög megállapodást mára.

#427582 BudFox Előzmény: #427577

mindig kell valami sztár-majom :-))

most ez..:-)) aztán ha bejön még nagyobb sztár lesz...de attól még jó videó..köszi.

#427505 Hathor Előzmény: #427479

Na srácok nekem el kellett ugranom a gyerekekekért és edzésre vinni, így 15.30után lelépte pozi nélkül, így csak szemlélem a chartot, hogy volt egy fel meg egy le, de alapvetően ott zárt, ahol elmentem a gép elől.

Holnap reggel majd megnézem, most családozom, csak beírtam miért tüntem el.

Szép estét mkinek!

#427493 BudFox Előzmény: #427484

nah..bux kis emelkedés..OTP kis esés...azért a tegnapihoz képest még nagyobb forgalom, és nem esett szinte..szóval jó kis bázis lesz ez... akár eséshez, akár emelkedéshez.

remélem Börni nem okoz ma nagy galibát....jöhet a QE3 ?

.....csak vicc vóóót :-)