nem, itt a bux bolondok házába:)
Jó reggelt, most öntöttük fel a cefrét, de látom nem maradtam ki semmiből még ugyanott vagyunk mint tegnap csak usa esett. Ez a bét egy országos anomália. itt megállt az idő. :)
Én reális mozgást szeretnék látni.
1185ös futinál is ez a szint alatt voltunk. Tegnap is 15ponttal feljebb volt a futi.
Látszik a KTn, hogy más is így gondolja. Simán ezekre a szitukra meg lehetne csinálni a lefele korrekciókat az elliottban, de nem akarja.
Felőlem mehet, mert felfele vártam, de azért vannak együtthatók is.
-30as KTra meg nem lehet kereskedni, mert akár 200ponttal feljebb is elfogadott, így hatit adni nem lehet, így a korrekciókra játszani sem.
KIS BEÖNTÉST ÉN IS VÁROK,BÁR DAX HA JOBB VÁLLAT ÉPÍT AKKOR MÉG EMELKEDIK 640IG
.-)) Egon bácsi ?
miért nem akarod hogy emelkedjen most ? sosem a csordával mész azt mondtad......no majd kiderül a délután hogy mi lesz.
Megnéztem reggel haverod írását :D
ugyanazt írta amit én. Fogalma nincs hol is vagyunk, de 4es pontt írt Ő is, bár már 5ös kezdetét is írta. Ezzel voltam én is bajban, meg hogy ezt az állat OTPt nem tudják már beütni 3150alá
Görög hírre vár mindenki forgalom NULLA. ha bejelentik elszállunk valamerre.
Az van hogy tegnap mutyiból vitték le USA -t :D mindenki tudja legbelül hogy Görögország megkapja a hitelt...Németország háborút is indítana Franciaország ellen ha nem kapnák meg :D
Yo reggelt!
Na bánatos fene van itt?!
USAt beküldik este, ahogy vártuk -2%ra zár, erre jöhetne OTP C.pont, aztán itt reggel Ázsia lepattan egy szépet napközben és felrátják a végét, meg DAX futit is felrántják nyitóban, hogy megint ne tud mi legyen? OTP nyitó berakás, okos kosok megveszik a C.pontot, aztán várjuk a Görög megállapodást mára.
mindig kell valami sztár-majom :-))
most ez..:-)) aztán ha bejön még nagyobb sztár lesz...de attól még jó videó..köszi.
most a héten Rastani a sztár http://finance.blog.hu/2011/09/27/leesett_a_bbc_alla_a_trader_kijelentesen
azóta már újabb interjúkat ad, amiben megmagyarázza még1szer a cnbc-n ugyanezt......
Na srácok nekem el kellett ugranom a gyerekekekért és edzésre vinni, így 15.30után lelépte pozi nélkül, így csak szemlélem a chartot, hogy volt egy fel meg egy le, de alapvetően ott zárt, ahol elmentem a gép elől.
Holnap reggel majd megnézem, most családozom, csak beírtam miért tüntem el.
Szép estét mkinek!
nah..bux kis emelkedés..OTP kis esés...azért a tegnapihoz képest még nagyobb forgalom, és nem esett szinte..szóval jó kis bázis lesz ez... akár eséshez, akár emelkedéshez.
remélem Börni nem okoz ma nagy galibát....jöhet a QE3 ?
.....csak vicc vóóót :-)
Nem vagyok benne 100 hogy longba kell fordulni de piszkosul...