Van valakinek valami olyan kedvelt helye ahová rendszeresen visszatér síelni vagy amiről tudja (volt már ott), hogy kiváló és nyugodt szívvel ajánlaná?
Van valakinek valami olyan kedvelt helye ahová rendszeresen visszatér síelni vagy amiről tudja (volt már ott), hogy kiváló és nyugodt szívvel ajánlaná?
Hogy te miket nem találsz? :-)
Norvégiát megnézni egyébként nálam a nagy álmok közt szerepel...
Got any plans in early November? The 4* Radisson Blu Lillehammer Hotel celebrates its 100th birthday & invites you party with them by offering 90% discount. That's only €12.91 for a double room, breakfast included! PS: First snowfall in Lillehammer is around now, our sources say. Check out this unbelievable deal: http://bit.ly/qCflvY
Kellemes hely, hó dögivel, pályák kellemesen nehezek, kiválóan karbantartva. Ez a legközelebbi gleccser, illettve Mölltal is kb ilyen távoli, de ez jobb.
Ha nem fogsz ki valami nagyon szar időt, akkor tényleg jót lehet síelni.
Vigyázz, síelők.hu-n is rontom a levegőt! :-D
A november eléggé tele van: halottak napja, legénybúcsú, lagzi - és már 3 hétvégének annyi. A probléma ott van, hogy a csapatból 2-3 embernek már nincs szabadsága erre az évre. A vizsgaidőszak csak 1 embert érint, szerencsére nem engem :D
Mesélj erről a Kaprunról, pont ma nézegettem síelők.hu-n, tetszik a pálya!
Fú, elfelejtkezetem a saját topikomról, ciki...
Az a bajom, hogy ilyen paraméterekkel nekünk nem lesz túránk. :-( Vagy olcsó, de diszkrétebb pályarendszer, vagy nagy pálya, de szálloda, ezért drágább, illetve még jobb szálloda, tehát még drágább. Illetve nem drágák, de csak árban nem tudnak versenyezni a franciákkal. (apartman méretekben persze igen :-D )
A másik, hogy február első hetében Ausztriába megyünk, vagy Koralpére, vagy Klippitztörlre. Ez olcsó lesz ugyan, de nem nagy pályarendszerek.
Miért nem jöttök most november elején Kaprunba egy jó gleccsersízésre? Az még nem vizsgaidőszak. (csak egy ötlet volt...)
Fúúúj? És a képed micsoda? Mindenféle havas tengerpartokkal vagánykodsz? :)
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! :-)
Hopp, most jutott eszembe, neked utalnom kell! Látod, ezért jó fórumozni. :-)
Smartphone :) de a lenyegen nem valtoztat. Temara visszaterve: kb. 6-8 haverral mennenk, elegge kezdok vagyunk. Olyan siterep erdekel, ahol van sok kek es zold palya, 2000m feletti, es viszonylag olcso. Egy cimbora a szuk keresztmetszet, mert keves a penze es csak vizsgaidoszak utani heten er ra, vagyis februar elso heteben. Most februarban Risoulban voltunk egy hetet busszal kb 70 ezerert. Tudtok hasonlo jo aron jo terepet ajanlani?
Ez gyors tali volt...
En mennek, jonne par haver is. Idopont es ar fuggo a dolog...
Hihetetlen ez a társaság, hogy ennyire ne legyetek fogékonyak a jóra, vááá...
:-)
Ebben az esetben ezt: http://www.dubaiutazas.hu/dubai_kep_sivatagi-sicentrum_979.html tudnám javasolni :)
Hát asszem Ricsi már felvetette Kubát vmi síelős témában:-)
Hideget én is elkerülném.