Ha tavaly is minden megjelent pálinkát elfogyasztott volna a díszes kompánia még mindig ott lennénk a kert végében :D
Ha tavaly is minden megjelent pálinkát elfogyasztott volna a díszes kompánia még mindig ott lennénk a kert végében :D
Persze, nehogy megijedjetek:-) Lehet kár volt megírjam, jobb lett volna, ha meglepetés lesz ott...
Azt hiszem jó csónakba kerültem az odaútra :D De ezek mellé vigyek még én is pálinkát? :D
Nem kell félni, mindegyikből 0,33-as üveg lesz épp egy nyalintásra jó:-)) Kókuszost sajnos nem tudok csinálni, de ha akarod valami jó édeset kutyulok neked az ágyasokból:D
Hú vazz, ezekből csak az extrákat kóstolom meg, s akkor is kész leszek.. :-)
Gyere, csak gyere, szívesen látott vendég leszel! :-)
Én is kíváncsi vagyok mindenkire, Csoki, Ricsi, Pityke és Bazsy már ismer:-)
Eladásra nem tudok hozni, de a késöbbiekben majd ha lemeóztátok mindet akkor beszélhetünk róla:-)))
Hozok banánt is, direkt raktam félre ilyen alkalomra. Eper, banán, narancs, sárgabarack, szilva, sárgadinnye, alma, vegyes, őszibarack és az elmaradhatatlan törköly. Mind kiváló minőség ezt garantálom:)
Rád bizony nagyon kiváncsi vagyok. Én sárgabarackot viszek, após jelölt főzte, még nem kóstoltam :)
Egyébként hozhatnál eladásra is, mert jó pálinkákat csinálsz :):):) Hátha ott azon a környéken nem láttak mély olyan ízeket :)
Ejha 10... esetleg egy kis banánt is? Arra nagyon kiváncsi vagyok :-)
:D
Akkor én tényleg nem hozok bort:-)), majd egyszer Szekszárd környékére is szervezünk egy talit
10 fajta páleszt raktam eddig össze:-))
Sajnálom hogy nem jössz,Te már tudod miről maradsz le :D
Ben "Bakiba" apó így kivel fog jöszni?
Na úgy néz ki eljutok talán, de sajnos ( :D ) lesz nálam 600 liter bor. Azt megyek hazahozni Egerből. Belépőnek jó? :)))
sajnos,nem sajnos 1 seggel 2 lovon nem tudok ülni....
Erdőbénye nekem nem lesz idén....
tutira oda esik az ominozus buli nekem....mely ugyancsak hasonló kaliberű elvadulással jár...:)
igy Zuglon biztosan ott leszek a héten.....
Waszi látom szervezed már mással az utat-Dunaújvárosban egyesültök Pici Rigó kollegával...
Bakibával úgyszint váltottam levelet erről priviben is...
igy bocsi mindekitől....
most pénteken este 7-kor találkozunk zugloban,aki ott lesz-oda tudok menni:)
Pénteken este mindent megbeszélünk...a két "vidékivel" meg felveszem a kapcsolatot :D !!!
A holnaputáni tali pont jó lesz az utazásszervezéshez. :-)
olvasd el a topikot... :)
Elvben, nekem is kéne 1 hely, most hova forduljak:))
Kiindulási pontom a 0 km. Sumér függő a dolog, de egyelőre még talányos az indulás:))
Héhé, én a holnapi Bocanováról beszélek, Ti nem? :)))
Az erdőbényés mókához is ki tudok menni bárhova, ha szeretnéd :)
pálinkaszag lesz akkora :D