Erre ment:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_eu_elmeszelte_a_telekomadot.156090.html
bazzeg nem kaptam 70 óta kergetem...
Ó, bazz. Tegnap eladtam. Jajj... :-/
485
Update: Mindjárt sírok kínomban, 498...
Hol van az még...
Én úgy hallottam csehül megy a cégnek.
Már elkezdték átvilágítani a dolgozókat kit lehehetne kirúgni vagy csökkenteni a béreket...
Szokásos év végi stressz rally.
Mivel Államkötvény topikot nem találtam,feltennék nektek valszeg triviális kérdést.
Tegnap vettem 2020/A jelü kötvényt,9,1 % vételi hozammal(mára lement 8,7-re).2020.11.12 a lejárat.
Ez azt jelenti,hogy minden év 11.12-én fizet kamatot ??
Mennyi kamatot fogok kapni ?? stb......:))
nem gondolkodom években....amint 485-490, már adnám is el...
Tökömet rá merem tenni, hogy az elkövetkező években nőni fognak a kamatok és a politikai bizonytalanság, de ez mind1 is.
Kérdés, hogy mit vársz a papírtól, milyen időtávban gondolkodsz, ettől függően akár még jó befektetés is lehet.
én ma itt vettem...ma jelentősen csökkentek a hozamok, csak talán kevesen figyeltek rá...hozamcsökkenés pedig tkom erősödést szokott eredményezni...
Már 100szor leírtam a véleményemet, miszerint a Telekomra mint kötvényre érdemes gondolni és időnként összehasonlítani a 10 éves állampépörrel. Nem day trade papír, és mint mindehol amíg csökkenő trendben van addig nem érdemes belenyúlni, max ha márciust írunk.
érdekes hogy otin kívül nem nagyon veszegetik a nagyokat pedig molba szép forgalom van csak sehova nem megy ezt is visszarakják 468.ra két napja pedig múlthéten elment 490-ig is más hangulatba !!!
Úgy érzem ember tervez a metéltek meg bevégzik a tervüket a mi kárunkra :(
Inkább írj az ÉMÁSZ-ról vagy az ELMŰ-ről, miért rosszabb, mint a Telekom.
Én nem járok ide hazudozni, nem várok elismerést és még 1 jó szót sem.
Meghatároztam egy célárat és mivel bef. hiteles volt így a stopra bíztam és el is ment.
Ennyi
ui: 44x-50x
12? érdekes lehet
pépé
Szia
Jó ez a 10-15% közötti osztalékhozam várakozás, de akkor miért nem inkább ÉMÁSZ?
2 nap alatt kerestem az FHB-vel 12%-ot, nem értem mire jó akkor az osztalékpapír:D
Egyébként Én is kedvelem a kis kockázatú nyerőt.
Úgy véded a papírt, mind ha be lennél keményen ragadva, vagy csak spontán a szívedhez nőtt.
El fog a 465 reccsenni rövidesen, egyre inkább ilyen érzésem van.
467-ért ismét kapható.
Ide is beálltam ma, vettem is egy keveset.:)
GS jól látja.. de nehéz út leszzzzz
"A Goldman Sachs véleménye szerint a következő években makrogazdasági fordulat várható Magyarországon, ez pedig pozitív változást hozhat a Magyar Telekom papírjainak megítélésében. A magyar társaság akár már 2013-ban képes lehet arra, hogy az osztalékot 74 forintra emelje, ez pedig igencsak vonzóvá teszi az Magyar Telekom részvényeket."
Már most is 10% feletti az osztalék......