Pedig jön a következő kör: alj 1110-20 körűl, majd vissza 1190-1200-ra :D
Pedig jön a következő kör: alj 1110-20 körűl, majd vissza 1190-1200-ra :D
bazi shortot nyitottam 1156ról. stop 1188. cél: 1065.
Usa-ban jelenleg megint kinyitott a búvártanfolyam.....
szerintem pre és after-t is figyelembe véve nincs azon rés (bár nem néztem meg)
Jaj rájöttek a nagy örömködésben hogy szarszagu a palacsinta:-) Tömegpszihó:-)
gyorsan betöltik a rést majd az utolsó öt percben visszakötik napi max-ra, csakhogy a rés miatt ne kelljen aggódni a holnapi tépésben :)
Ez jó, tetszik!! és milyen igaz! Ha ma -5% lenne, azt is meg lehetne magyarázni. A nemzetközi helyzet mindig fokozódik, erre mindent rá lehet húzni; pluszba mínuszba.
tőzsdei alapszabály top10-ben benne van:
Nem a hírek csinálják a tőzsdét, hanem a tőzsde a híreket.
mert ehhez az emelkedéshez szükség volt valamire, csak úgy nem mennek fel ekkorát...
de miért kell mindig mindenhez hír?
6 millió hír van, és éppen a piachoz illő kerül a médiába.
Nagyszerű! Majd pont olyan lesz, mint a 2007-ig tartó CDS poolosítás. Tőkeáttétel tőkeáttétel hátán, minden mindennel keresztbe, és fedezve, majd egyszer elindul a dominó. Sajnos ezt látom ki belőle egyenlőre.
aztán ez vagy így lesz, vagy nem....Sárközy folyamatosan gyengül, Merkelnek sem meg yotthon jól a politikai szekér, és ha ők nem nyúlnak a zsebükbe, akkor dől a kártyavár...az ilyen hírekkel én már nagyon óvatos vagyok, a fed-től is milyen sokan várták a lökést felfelé, aztán zutty lett belőle....bizonytalan idők ezek, vagy más szavakkal mélyvíz, csak nagyon jó úszóknak....én maradok a parton...
portfólión írják, hogy miért volt az emelkedés:
"A CNBC információi szerint az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) kapacitásait tőkeáttétellel bővítenék. A jelenleg 440 milliárd eurós EFSF egy részét garanciaként az Európai Beruházási Banknál kötnék le, és létrehoznának egy SPV-t (special purpose vehicle), amely kötvényeket bocsátana ki és az eurozóna tagállamainak adósságát vásárolná. Az SPV által kibocsátott kötvények garanciaként szolgálnának az Európai Központi Bank felé."
devizák egyáltalán nem tükrözik a ma esti emelkedést...Schäuble kizárta az EFSF bővítését, tehát nem lesz benne több pénz, ha a németek nem raknak bele...holnap már megint jöhet valami rémhír eu-ból, aztán az megint mindent felülírhat....