10db-al vissza..szva 6615-re...
Úgy látszik, itt hosszabb ideig fog mély nyomokat hagyni az utóbbi idő mutyija..
Majd talán jövőre alakulni is fog valahogy.
10db-al vissza..szva 6615-re...
Úgy látszik, itt hosszabb ideig fog mély nyomokat hagyni az utóbbi idő mutyija..
Majd talán jövőre alakulni is fog valahogy.
Az eladók meg pakolják egymás alá a minipakkjaikat.
Ha már szektások vagyunk, legalább higgyünk!
Gyorsan megtagadtad önmagadat :)
Jelentem, én is hiszek benne. Más varázsbot nem maradt a kezemben...
De...
Már senki nem hiszi, hogy emelkedni is tud...
Úgy látom itt továbbra is kivárás megy.
Szomorú leszek, hogy amikor úgy néz ki minden megy, akkor ez itt szarakodik, viszont amikor meg szakad minden, akkor ez szakad a legnagyobbat.
OTP közben 3000Ft felett...
Ha shortos lennék biztos zárnék:)
Elég üres a könyv, meglátjuk, hogy merre..
Lehet lefelé is, felfelé is.
Ha ilyen hangulatban sem fordul, akkor mikor?
Viktor bejelentése,múlt héten mondta, " kedden szokatlan változások lesznek ".
Milyen nagy bejelentés lesz?
Én is bizom benne,bár holnap lesz a nagy bejelentés,az mit hoz ? le vagy fel ? ki tudja ?
Hibás vízió?
az vagy :-))
Nem tudom számít é, de egy 7,5k-8k mondanék 2hét-1hó időtávban. Csak, hogy picit optimista is legyek.
A hetes grafikonon tényleg látszani vélik egy fordulat, de ez még eléggé halovány. A naposon én talán egy magasabb pontból indítanám a felső egyenest, hátha úgy is kinéz valahogy (mondjuk a 10k-nál levő esés kezdetéhez mérném, nemtom hogy úgy hogyan nézne ki a dolog).
Ha a hetesen lassan fordulat állna be, akkor az jó jel. Az RSI is eléggé lent van ezen a képen, de persze még jöhet lefelé egy kevéskét.
OFF
Mivel S. Pál elfogadta a végtörlesztésről szóló tv-t, ezért talán az OTP még meg lejjebb egy kevéskét (ha még nincsen teljesen beárazva ez a szcenárió, de ki tudja, hogy mennyien fognak végtörleszteni). Ha esik, akkor lehet a BUX-szal együtt megy ez is lejjebb, hiszen erre még tuszokék is adhatnak.