Nagyszerű! Majd pont olyan lesz, mint a 2007-ig tartó CDS poolosítás. Tőkeáttétel tőkeáttétel hátán, minden mindennel keresztbe, és fedezve, majd egyszer elindul a dominó. Sajnos ezt látom ki belőle egyenlőre.
Nagyszerű! Majd pont olyan lesz, mint a 2007-ig tartó CDS poolosítás. Tőkeáttétel tőkeáttétel hátán, minden mindennel keresztbe, és fedezve, majd egyszer elindul a dominó. Sajnos ezt látom ki belőle egyenlőre.
aztán ez vagy így lesz, vagy nem....Sárközy folyamatosan gyengül, Merkelnek sem meg yotthon jól a politikai szekér, és ha ők nem nyúlnak a zsebükbe, akkor dől a kártyavár...az ilyen hírekkel én már nagyon óvatos vagyok, a fed-től is milyen sokan várták a lökést felfelé, aztán zutty lett belőle....bizonytalan idők ezek, vagy más szavakkal mélyvíz, csak nagyon jó úszóknak....én maradok a parton...
portfólión írják, hogy miért volt az emelkedés:
"A CNBC információi szerint az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) kapacitásait tőkeáttétellel bővítenék. A jelenleg 440 milliárd eurós EFSF egy részét garanciaként az Európai Beruházási Banknál kötnék le, és létrehoznának egy SPV-t (special purpose vehicle), amely kötvényeket bocsátana ki és az eurozóna tagállamainak adósságát vásárolná. Az SPV által kibocsátott kötvények garanciaként szolgálnának az Európai Központi Bank felé."
devizák egyáltalán nem tükrözik a ma esti emelkedést...Schäuble kizárta az EFSF bővítését, tehát nem lesz benne több pénz, ha a németek nem raknak bele...holnap már megint jöhet valami rémhír eu-ból, aztán az megint mindent felülírhat....
attól függ. Ha shortban vagy akkor menni fog. Ha longban akkor be fog halni, sajnos igy működik.
Ha meg jó irányban vagy, akkor a stop üt ki vagy korán zárod....
questor írt vmi 1160-as résről, amit rövid időn belül betölthet (délutáni cikk a pf-en)....ez talán ma meg is történt....fogalmam sincs a folytatásról, de szvsz nem lesz hosszú a happy érzés...
eur/usd nem sokat produkált így a nagy emelkedésben, így elég "mű" emelkedés lehet ez
Annyit tévedtem, hogy nem s&p-t kéne nézegetni. DJI bármennyire kirakatindex, mégis jobban működik, és abban akkor ott aug. 4-én is 10670 körül volt a támasz :)
Nem kismiska szinteken vagyunk. Heves zuhanással megérkeztünk idáig 1,5 hónap alatt. Teljesen normális, hogy itt megfogják az esést. És itt kezdődik a tánc nagy volatilitással, mire eldöntik. Ha meg is adja magát, az nem fog egykönnyen menni. Ez a mai nap igazi medvefárasztós volt.
No fene, valaki tud valamit... 53 pöttyöt jött fel s&p napi minről...
ráadásul 2010/09/27 az eleje.,
A válság nálam korábban kezdődöt... :DDD
az relativ nem?
Vagy mindenhol egyszerre kezdődött a válság?
:D
pl ott van a címlapon kint :)
egyébként néztétek már, hogy a válság alatti min-max-hoz viszonyitva most mi hol tart indexben?
Meg vannak zakkanva teljesen, nem tudják eldönteni itt a világvége, vagy meg kell venni és ezt úgy reagálják le 100 pöttyös terület bejárnak fel le hetente kb 1 -2 hónapja. :)
Mondjuk Eu-s indexekhez képest szinte nem is estek, de ez kevés a boldogsághoz. Kellenének olyan hírek amik világot kimozgatják ebből a halálváró hangulatból.
12 pontot emelkedtek eddig zárásunk óta....vajon kitart a jókedv egész héten ? és a BÉT megy -e együtt vele... ?
Schmitt Pál aláírta a végtörlesztésről a törvényt...szerintem a bankpapírok alulteljesítők lesznek.
10670-en meg kell venni mindent 2-3% stop lossal, aztán várni a 10/90-es rewardot
A hullámvasút már másfél hónapja tart. Hülye hurkok, hullámvölgyek, de már k.vára unom. Nekem mindegy melyik irányban, de valamerre végre induljanak el az amcsi indexek.