hülye ezüst tud esni. kár, hogy most korán zártam a shortot..visszatölti a rést? mert akkor megint beshortolom:-) 29,336 volt az alja..
meredeken emelkedett, most meg meredeken esett. 90fokban..
hülye ezüst tud esni. kár, hogy most korán zártam a shortot..visszatölti a rést? mert akkor megint beshortolom:-) 29,336 volt az alja..
meredeken emelkedett, most meg meredeken esett. 90fokban..
év elején kezdett 27-28 tól meredeken emelkedni, szerintem nem baj, ha esik egy nagyot.
Kiesett a hosszú emelkedő csatornából, kb 27 most a csatorna alja, addig eshet, ha azon átesik, gáz,,,
én kinézem belőlük, hogy ez lesz. esni fog, mielőtt nagyot drágulna. a héten is írták, hogy jó beszálló az arany, és másnap esett 100 dollárt..nem kell elhinni a híreket.
esés előtt meg azt mondták, hogy emelkedni fog.. arany 2000, ezüst 50, majd 70
:D
igen, ezt olvastam én is. keresni fogják, drágulni fog:-)
előtte még lehet, leküldik jól árasítják.
nem ment le 27ig, de nem baj, így is szép volt én 41nél kapcsolódtam be:-)
ha felmenne kb.39-41ig, akkor is szép kört teljesítene. Megnéztem a cukrot is, és gratulálok szépet ment az is.
igazából az bosszant, hogy a múltkori nagy esést is pozi nélkül néztem végig, majd újabb shortok mentek 2 dolláros követővel (minmális nyerővel ütött ki a stop), most meg az egész eséből talán ha megvolt 3 dollár....( mert 1 nappal korábban zártam) utána meg nem voltam gép előtt.
Az előre bevitt pozik pedig nagyon szerények.
Mondjuk nagy durranás az lenne, ha az eredeti céláradiről újra indulna mutatvány.
Lásd agyon ismételt zukor...
33-14
14-31
Hmm, hmm:)
Arany, ezüst felső érték, kicsit tévedtem eddig, az alsónál is vállalok ekkorát:))
2000...., 192x->??:))
47......, 44.2x->??:))
Usdchf szépen halad, a cukor a londoni megédesíti az életem:))
figyu má..
nézzetek már rá ezüst csartra stooq.com-on (xagusd).
nem forcsa, hogy az utolsó 2 napon laza lecsorgás van.
Előtte lévő napokon 1-2 dolláros csapkodás simán volt....
mi lehet az oka?
igen itt jobb oldalt...
1984-ben. Akkor születtem.. :DDD
volt már ilyen 1 x...
akkor 3x % olt 3 nap alatt...
nekem van 37-ről, de tőke garantált, így nagyon nem izgat, persze, jobb lenne 47-en látni..))
24 % 3 nap alatt. Én meg tegnap egy keveset kivettem belőle, reggel (ma) hajnalban meg majdnem longot nyitottam benne... :)
na, akkor már csak az ezüstre kellene egy ilyen rést találni...
mondom, hogy előbb felül kell hogy teljesüljön..))
szerk
mondjuk a 27 itt van közel....
vontatható lakókocsit szeretnék.
957 2011.08.20 23:43 Bakiba (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Amatoregy
:)))
2000->1300
47->27
cukor 560, ja chf paritás usd-vel, tényleg hülének néznek sokan. 4 látomás, 6 hó időtáv, lássuk:))
lehet, hogy beivott és nem 6 hó, csak 6 nap.
Párnapig egy Multivannan jártam (VW 170 le 245/45 r18 vagy valami hasonló gumi) full bőr, elektromos ajtók...
nekem nem kell autó, minek, inkább egy lakókocsi..))
de 27 előtt 40 fölé mondta, ha jól emlékszem, így még korai a 27..