Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#426219 Amatoregy Előzmény: #426177

ha az érintett napok nem hétvégére esnek, akkor a profit 90 %-át. Ha veszteség lesz, akkor annak te adod a kétszeresét...

:D

#426177 matgab Előzmény: #426170

mennyit fizetsz, ha következő napi és azt követő napi 100%-ig biztos előre a valóságot mutató grafikonokat adok neked?

#426173 ikszf Előzmény: #426170

rákérdezek tőle, szerintem elintézhető

:))))

Amúgy meg marha nagy fegyvertény ám. Chartok alapján fogok sikítani, ha vége a kapitalizmusnak :) De előtte még jön az aranybeszálló vakon :) És annak a stopja lesz a világvége.

Najó ennyire nem vészes a helyzet :)

#426170 Amatoregy Előzmény: #426124

ki a fenét érdekel.

Nekem elég lenne 3 nap is, ha az előre mutatna...

:DDD

Holnap, holnapután meg azután..

hát srácok, elintéztem n…

#426124 ikszf

hát srácok, elintéztem nektek, hogy most már stooq.com-on 1896-ig visszanézhető a DJI

:)))

Kisebb hibákkal, pl a dátum nem látszik 1968 előtti időszakban, mert a java alkalmazás alapból csak addig tudta volna megjeleníteni. De nagyon segítőkész volt az oldal készítője.

#425582 ikszf Előzmény: #425580

vagy az is jó lenne, ha ugyanezt tudja bármilyen online felület, vagy brókercég kliense produkálni

1886-ig visszamenőleg DJI-re

indulástól DAX-ra

Csv fájlban megvan minde…

#425580 ikszf

Csv fájlban megvan minden napra a DJI nyitó, záró, high, low adat és dátum.

Ebből lehetne valamivel chartot varázsolni úgy, hogy tudjam a chart felbontását változtatni (napi, heti.....) és tudjak rá mozgó átlagot rajzolni?

#425472 Amatoregy Előzmény: #424980

nekem köhög a digipass...

nem kapcsol be, kód után kikapcsol...

Remélem nyerőben is el adja papírokat..

Másnak is van ilyen?

Mondjuk 1 hónapja szinte be se léptem..

#424980 matgab Előzmény: #424707

egyrészt véd az OBA valamilyen szintig. Másrészt meg nem ők forgatják a pénzedet, hanem te magad. Tehát saját szakállra nem dolgoznak a pénzeddel, ergo nem nagyon tudják ezt csődbe vinni, még ha akarnák sem. Eddig nem ment csődbe, most sok ügyféllel miért mennének?

Persze láttunk mi már karón varjút, de most melyik bankbetétre mondod rá, hogy 10 éven belül biztos nem megy csődbe?

Nekem nem érdekem reklámzoni, de én ott vagyok.

Ha az EQ-ban megbíztál, akkor ezt is választhatod nyugodtan.

Köszönöm, közben már olv…

#424707 Conrat

Köszönöm, közben már olvasgatok róluk. Olyasmitől nem kell félni, hogy egy ilyen brókercégnek odaadjuk a pénzünket, esetleg becsődölnek akkor lőttek a jó befektetésnek? Olvastam a biztosításukról, de láttunk már ebben az országban biztosítót is bedőlni úgy hogy az ügyfelek ráfizettek :(

#424681 matgab Előzmény: #424653

a régi equitas-os csapat alakította ezt a céget. Ugyanolyan típusú cég, mint az EQ mielőtt átvette volna a KBC. Még az irodájuk is ugyanott van.

Amúgy itt is van egy topik róla, ha érdekel olvasd végig!

#424653 Conrat Előzmény: #424481

Már nézem is, köszi, itt valóban ingyenes a számla. A díjakat még nézem. A Randi programjuk hasonlít nagyon a petire. Megbízható és stabil a szolgáltatás? A cég megbízható?

Köszönöm! Közben nagyjáb…

#424478 Conrat

Köszönöm! Közben nagyjából ezt vettem ki a honlapjukból én is. A számlavezetési díj nem tetszik, nem szívesen fizetnék ezért, hiszen igen jó haszon lehet a kereskedés után járó jutalékból is. Sajnálom a dolgot, mert szerettem volna újból használni a petit :) Van olyan cég aki megbízható, ingyenes és jól használható? gyorsan szeretnék még lépni valamit, hátha most érdemes.

#424356 Fornit Előzmény: #424278

Szerintem rendben van a számlád, csak új ügyfélszámod lett, és csak digipassal lehet belépni már.