Egyébként, csak szólok, hogy a média hallgat, de usában lesz még egy kis probléma...
Egyébként, csak szólok, hogy a média hallgat, de usában lesz még egy kis probléma...
A pesti is mindjárt összedől :D
Mai teljesítménye futiknak nyitásban -1, onnan fel 2%, onnan le 2%, onnan fel majd 3, majd le, aztán fel..... stb és még nincs vége a napnak. Betegek, ez kb 1 hét, vagy hónap mozgásának is elmenne:)
:)))
remélem a faktor itt nem érvényesül, mert még a 10%-a is 60 kg...
de most már igen....eltolódott... .-)))
Henci - leesik egy darab műhold a kertbe, oszt' jóáron a NASA -ra sózzuk :D
nem hiszem, hogy sokban befolyásolná buxot,
ahogy elnézem ugyanott fognak bezárni mint ahol mi bezártunk... nem tettszik nekem ez a hullámzás... mi lesz vajon hétfőn ?
OFF
azt a műhold becsapódást várom ám...21:35 -re mondták..de kissé csúszik..
ITT a NASA oldalán adják majd közre a friss számításokat...
hajnalban nagy tűzijáték lesz..én megnézem ha tudom.
meg fogsz hízni annyi krémestől...egye fene..mehet :DD
Bud kész vannak már a stocky-s kártyák?
Amivel a krémesedre lehet shortot nyitni és a stop a számban üti ki nem a kezedben?
:D
nem, ekkora esés után nem mernék nyitni, tavaly megjártam a shorttal, így inkább longolgatok és kivárok
azthiszem jó döntés volt lezárni a shortot....
hétfőn ráadásul nem is tudok itt lenni...
szóval majd a reggeli futuresokból is sokat megtudunk...meg ami még a mai napból hátravan.
shortot nyitottál?
Elég hülye helyzet állt elő technikailag.
10670 alá nem kéne zárnia, de az előző kanóc alja meg 10600 körül van, és oda le kéne mennie zárni :)
Kompromisszumos megoldásnak egy olyan záró lenne ideális erre a hétre (long szempontjából), ami a kanócon belül van, új záróminimumot jelent a korábbiakhoz képest (10810 alatt), de 10670 felett. És minél közelebb 10670-hez, annál jobb :) szvsz