Köszi. vicc egy csapat, a gépek több mint felén még xp fut. Ráadásul nem lett volna nagy gond ha xp-re is csinálják, mert nem csak egy kis játékprogiról van szó.
Köszi. vicc egy csapat, a gépek több mint felén még xp fut. Ráadásul nem lett volna nagy gond ha xp-re is csinálják, mert nem csak egy kis játékprogiról van szó.
Mintha elcseszték volna tegnap az OTP elszámolásomat, kevesebb nyerő van a számlámon, mint amennyinek lennie kéne. Majd utána számolok.
Ja, aki XP-vel használja a Randit, az ne csodálkozzon azon, ha rendszeresen összeomlik. Vistára és Windows 7-re írták, XP-t nem támogat, de fut rajta. Míg persze össze nem omlik...
sokat nézelődtem galaxy s vagy s2 de nekem túl nagy volt mindegyik.ne kelljen már egy táskát cipelni.családban van mindegyikből meg HTC is de nekem akkor is a z ACE kellett.nem bántam meg . kisebb a képernyő ugyan de a mobil mérete kárpótol. rootolt 2.3.4 droid.felesleges szarokat kibasztam .1 hónapja használom egyszer fagyott meg de az is valami hülyeségem miatt volt raktam rá új roomot azóta tökéletes.akksi nálam 2-3 napot megy el bár én este kikapcsolom és nem beszélek 3-4 órát naponta.de ha nálad sok a beszélgetés akkor tarts egy telót beszélgetzni ez meg netre wifivel teljesen jó. nekem rohadtul bevált.ár érték arányban az egyik legjobb, szvsz
Bocs az OFFokért, de tényleg randomhoz kell az info:)
rootolni kell a telót kiszórni a felesleges alkalmazásokat és rendkívül gyorsan fut rajta minden.
És maga a telo? Elégedett vagy? Ja, mennyit bír mert nálam a 3-4 óra beszélgetés alap, de van, hogy több. Net leginkább csak tőzsde lenne meg 1-2 apróság. 2.3-at rátoltad már?
nekem is van egy nokia e52-m, igaz a párom használja, azon még meg sem néztem a mborkert csak rátettem... annyira azért nem szar szerintem:)
OFF az ára miatt vettem inkább LG optimus-t ACE helyett... kb ugyanazt tudja... de Galaxy S2 nagyon tuti...
Engem ezekben az zavar, hogy naponta akár 2x-is tölteni kell... na de ON
Galaxy ace nálam tökéletesen megy a mobilbroki.stabil de nem az operával hanem a gyári böngészővel használom
Nokia E52-m van. Kuka, mert fos. Symbian egy vicc. iphone-t 2007-ben döntöttem el hogy soha nem lesz nekem. Chicagoban bementem egy boltba mert qrva sokan álltak előtte. Hát az iphone 1-et osztották előfizetéssel 299 és 399 dolcsiért gigától függően. Az akkor volt vagy 50 rongy nálunk akkor több volt egy Nokia 6230-as ára. Nálunk a négyes most is van vagy 150 ezer. Vicc. Valami droidost vennék, de ne legyen féltégla, mert napi 3-4 órát biztos beszélek rajta. Arc, Galaxy S2 bazi nagy. ACE-t nem használ valaki?
az biztos tuti, nekem 2.2-es még... ja, saját app. még nincs droidra, de nokián és iphone-on van. Azt mondták, hogy lesz droidra is!
nálam szintén jól fut. xp még a régivilágból:-)
Nálam tökéletes a randi xp alatt, semmi hiba. Szerintem nálad lehet valami gond.
Kösz szépen. Már eldöntöttem, megyek, csak telot cserélek és gondoltam ehhez igazítom. Droidot 2.3-as?
Android, Lg optimus... úgy vettem észre, h stabil... Elején operáról nem tudtam szerkeszteni a részvényeket, de most már ok, nálam volt a gond valószínű... gépen meg tudod nézni a felületet...
Sajna a mobilon a grafikon nem nagyítható, meg egyszerre nem lehet nézni a kötéseket és megbízást beadni, de ez csak daytrade esetén gond szerintem...
Ja és a nagyon készségesen segítenek az ügyfélszolgálaton, ráadásul az üzletfejlesztési igazgatóval is tudtam beszélni, aki segített és ha bármi probléma van hívhatom...
Nagyon korrektek, bátran ajánlom a céget!!!!!!
Köszi. Kicsit részletesebben? Milyen teloról, gyors-e, stabil-e stb?