Tegnap óta van RC számlám, próbálgatom azóta a randit. Nekem kb minden 20.-ik kattintásra hibaüzenettel kilép. (win xp és stabil) Másnál nincs ilyen gond? Így nem nagyon lehet majd használni.
Tegnap óta van RC számlám, próbálgatom azóta a randit. Nekem kb minden 20.-ik kattintásra hibaüzenettel kilép. (win xp és stabil) Másnál nincs ilyen gond? Így nem nagyon lehet majd használni.
Igen, de mivel TDT-nél alapból daytrade jutalékkal számolnak így ez azokra nem vonatkozik.
most nézem, mert DTnél van ez a szöveg:
"A minimumdíj csak részteljesült vagy teljesült ajánlatokra értendő, és ajánlatonként (nem kötésenként) kerül felszámításra.
A jutalék mértéke a kereskedést követően a napon belüli pozíció zárásnak megfelelően csökkentésre kerül, amennyiben a pozíció napon belül záródik."
TDT alapból 0,1%-kal van számolva. A költséggel mindig lábanként számolj, tehát TDT nyitás+zárás valóban 0,2% költséggel megy. Gondolom ez zavart meg Téged. Ez minden brókercégnél így van, legalábbis ahol én jártam.
jaja, viszont a tegnapi kereskedés dt volt, de nem felezték meg a díját..
remélem is, mert jól lakattam ma a brókert :D
ok, mert a mai TDT díjak 0,2%os költséggel vannak számolva... aztán azért kérdem
mindegy, de ez van kiírva
különben is ez csak marketing, mármint a 99Ft
A DT díja 0,1%, ugye? csak mert msot napközben is 0,2%-ot von le
Höhö,tényleg,így sokkal jobb...köszi! :D
jobbklikk tulajdonságok ott be tudsz ilyeneket állítani, hogy mai napra szűrjön akkor a teljesülteket, visszavontakat, módosítottakat szűrje stb
Randinál - számlainfo - szerződések fülnél hogy lehet dátumszűrést elkövetni?Nehezen találom már meg a szerződést ha változtatni akarok rajta.