Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orco

Re: nincs cím

#426489 akpo7 Előzmény: #426085

Most meee nem lehetett beengedni 1k ala, ha mar idaig eljutottunk!? :)

Mennyi az ATL? 3 EUR? Ha igen, talan erdemes lehet megprobalni 900 korul egy vetelt, de csak ha nem esnek el a fontosabb tamaszok nyugaton.

#426487 zeeh_ Előzmény: #426486

Elég keményen betámasztották. Ma már esélytelen lesz kapni belőle jó áron.

Gratula a vételhez!

#426484 zeeh_ Előzmény: #426481

Grat!

Jó vétel, én is bent állok, de nekem nem jutott sajna. :-/

Be is állt a mocsok robot (?) 1075-re 2k-val. :(

1025-ön a 360 db-os vevő mákos volt rendesen.

#426223 zeeh_ Előzmény: #426085

Ha jövőre nem mennek csődbe, akkor túléli a cég.

Inkább az aggasztó, hogy kezd EU szinten is hitelszűke lenni, amire rá fog tenni egy lapáttal a görög csőd. Ha nem sikerül megoldaniuk a finanszírozást tavaszra, könnyen vége lehet a cégnek. De kötve hiszem, hogy az ING vagy legutóbb a Morgan úgy lépett volna be a képbe ennyire, hogy vége a dalnak, így egyelőre egy alapos paráztatásnak tekintem a finanszírozás kérdését.

A kérdés az, hogy kint milyen árszinttől indul pánik, mert a 4 euros árhoz képest ez még nem az. Lehet, megint 2.87-es alj vidéke a cél?

#426051 Zotya32 Előzmény: #425759

Gázzz... Lassan minden bét papír akciósnak tűnhet. Csóri zorco... Ebből mi lesz? 500?

#426047 matgab Előzmény: #425883

ebbe jól belevettem 2600-on...Lehet, hogy rosszabb lesz, mint az 1200-as Flax vételem?

#425766 zeeh_ Előzmény: #425764

Ideje lenne, mert ezzel a csókával ebből a cégből nem lesz semmi. A tavalyi év 2. fele és az idei év első fele pedig biztató volt. Nem merek rávenni, mert ha ez netán csődöt jelent, az szopatika lenne rendesen.

Robot önteni fog nemsokára szvsz, hogy helyreálljon az ár.

#425764 hAliG Előzmény: #425759

Faca...

~1150Ft

Itthon jól tartja magát, igaz kötés sem volt benne.

Hát elég szar irányba ment el az Orco, ezt nem gondoltam volna. Lehet tényleg ideje lenne ezt a f.sz OTT-ot lecserélni.

3.95 EUR -9,82% Mi les…

#425759 zeeh_

3.95 EUR

-9,82%

Mi lesz ezzel? Úgy látom, sokan félnek a finanszírozástól, hogy sikerül-e tavasszal Ottéknak megoldani.

Morgan

#425382 Fornit

A Morgané lett a 3milla új rv.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_msrei_lett_az_orco_legnagyobb_reszvenyese.155769.html

Az augusztus 18-ai bejelentésnek megfelelően a Morgan Stanley Real Estate Investing (MSREI) a mai napon az Orco 19,2%-os részvényesévé vált, miután az Orco 3 millió új részvényét jegyezte le.

A tranzakciót az MSREI más részesedések átadásával fizette meg, mellyel az Orco részesedése az Orco Germany-ben 58,4%-ról 87,3%-ra, az Office I Sub-Fundban 16,2%-ról 27%-ra, a Residential Sub-Fundban 5,8%-ról 14,8%-ra emelkedett.

Továbbra sem érdemes az Orco papírokhoz nyúlni

#425285 zeeh_

http://www.portfolio.hu/vallalatok/tovabbra_sem_erdemes_az_orco_papirokhoz_nyulni.155758.html

"A korábbi 6,8 euróról 4,2 euróra csökkentette a Komercni Banka az Orco papírjaira vonatkozó célárfolyamát. Az ajánlás továbbra is eladás, miután a társaságnak jelentős mennyiségű kötelezettséget kell majd megújítani egy éven belül.

A Komercni számításai szerint az Orco-nak 2012 második negyedévére összesen 400 millió eurónyi kötelezettsége jár majd le, vagyis addigra 195 millió eurónyi forrást kellene szereznie annak finanszírozására.

A likviditás javítása érdekében a társaság tovább folytatja eszközértékesítéseit, valamint a finanszírozási gondok miatt újabbnál újabb részvénykibocsátások következhetnek.

Mivel a társaság az első féléves jelentésében nem erősítette meg az éves bevételi várakozását, attól jelentősen elmaradhatnak majd, ráadásul a romló makrokörnyezet olyan zászlóshajónak számító projektek jövőbeli profitabilitását is ronthatják, mint a Zlota 44. "

4.26 Durva, hogy ez is …

#425251 zeeh_

4.26

Durva, hogy ez is mennyit esett április-május óta. Ez valószínűleg úgy benéz 4 euro alá, mint a huzat.

#425008 zeeh_ Előzmény: #424837

Hát, azért 1000-1100 körül én már erősen gondolkozni fogok, hogy mi legyen. Ha nem lenne ott a jövő tavaszi kötvény bizonytalanság, lassan el lehetne kezdeni venni hosszabbra, de a nagyvilág eseményeit látva, lehet, hogy korai lenne még mindez.