Az jó, mert akkor azt is adják...
Az jó, mert akkor azt is adják...
Igen, látom..))
Ha tényleg 0%-os kötvényekbe menekülnek, börni sok legyet csapott egycsapásra....
helyettesítik a nyomdát.....okos...
Meglehet ezt valahol nézni?
Arany óráson van egy kis órás dupla alj most, nyakvonal felé tart..
jut eszembe, ha már írtál :D
Igen, nem tudni hova megy a pénz. Állítólag 0%os USA állampapírokba :D
Börni beszéde óta minden esik.....nem látni emelkedést sehol, esetleg a dollár, az sem olyan mértékű...
Partvonalra megy a pénz, vagy hova??
bankszektor bull 3x-os tőkeáttét termék
arra kötsz, hogy fölfele megy a szektor...stabilan esik... :-)
nem shortolható hanem van ellenterméke az a FAZ
Ez úgy néz ki a lelogó lobogóval, mint dax, meg OTP nézett ki.. ebből mint tudjuk OTP lezúgott.
Mi ez a FAS egyébként?
én ezt nézegettem tegnap este...
http://postimage.org/image/oezsoxwk/
a zászlónak nincs jelentősége, mert az nincs benne elméletileg, csak berajzolva hagytam
Nem tudom én sem mire vélni S&P futi chartját:
http://postimage.org/image/oc0ardt0/full/
Odáig világos volt, hogy egy dupla csúcsból leszaladt az árfolyam, ami egyben egy nagy trendfordító fej-váll jobb válla volt. Elkezdett egy zászlót rajzolni, majd kitolták a zászlót a FED szeptemberi üléséig, így már nagyon hosszú a lobogó, így a normál zászló fogalmát kezdtem felül írni. De ha letörik nem vetem el a célár lehetőségét, sávmagassággal akkor is számolni lehet lefele legalább.
Már írtam a sávban a második tető érintésnél, ha kitöri fel, akkor elliottot csinálhat, ha lemegy a sáv aljára fej-vállat formálhat. Nagyjából ráfogható egy fej-váll, ahogy azt be is rajzoltam a chartba. Számomra érdekes, hogy ezt a sávot (csatornát) letöri-e az index.
Ti nektek milyen chartjaitok vannak? Mit gondoltok?
Szia
A világ nem tud csődbe menni, max. visszavetni magát 1 kicsit.
Másrészt pedig inflációt a népnek és éljenek a materiális javak.
Semmi baj nem lenne tőle, ha egyszeri válságkezelési eszköz lenne, de gyakorlatilag a modern pénzvilág erről szól.
Még mindig jobb lenne most évi 5-10%-ot veszíteni az infláció miatt a megtakarításon, minthogy átmenjünk olyan támaszokon, amin évtizedek óta nem.
Jól visszakanyarodtak a végére...
QE.ből meg pénznyomtatásból áll a világ..
Julius Caesar mondta : Cirkuszt a népnek
Manapság Ben Bernanke mondja : Pénznyomtatást a népnek.
ebbe fog az egész világ csődbe menni..ők is tudják..mert mást nem tudnak kitalálni egyelőre..
Nem kell letörölnie. Nem sérült a trend :)
Elég, ha itt kifárasztják az eladókat. (Jövő) hét közben még alá is engedhetik.
Nem nem. Aki védeni akarja a szintet és a chartot, annak nem fér bele, hogy alá engedje. Műesés nem kulcsszintek alá történik, hanem csak addig.
az is lehet, hogy holnap akkora emelkedés lesz, hogy letörlik ezt a 2 nap esést :) mondjuk elég kicsi az esélye ennek...ezektől már bármit el tudok képzelni
Ha gerjeszteni akarják még a műesést, akkor holnap is kell tolniuk rajtuk, olyan 1-2%-ot mínuszba, hogy kulcs szintek alá essenek az indexek, hétvégére elbizonytalanítják az embereket, hogy hétfőn eladással kezdjenek, akkor alá állnak, és onnan megvesznek mindent...
Szerintem
Egyébként Európában már félig a QE újabb köre zajlik hála a svájci jegybanknak.
Eddig ez műpara.
Majd holnap fejet hajtok a medve előtt, ha karmol egy újabb 3%-nál nagyobb esést :)
Ha ez nem történik meg, akkor lassan le kell cserélnem az avatarom bikaállarca mögött a medvetestet :)))))))