Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#425540 ikszf Előzmény: #425539

"The Fed said it will buy $400 billion of Treasury securities in the 6- to 30-year range and sell an equal amount of maturities of 3 years or less. "

Ezt a részét kitárgyaltátok már itt?

400 mrd $ tűnik el a hozamgörbe rövid oldalán. Ahelyett valakinek be kell állni.

#425538 ikszf Előzmény: #425537

Egyelőre hülyét csinálnak az eladókból. A lehető legalját veszik csak meg, had öntsék rájuk........

lássuk a holnapot!

#425537 Donoo Előzmény: #425535

valakik veszegetik, hajrá hajrá, talán a fed elkülönített egy kis pénzt :) vagy csak short zárások

Re: kérdés

#425536 Kitano Előzmény: #425532

Mobilomon bejelzett az árfolyamfigyelő, S&P 1118 alatt. Rendesen padlóra küldik hambiékat is.

szerk: Most megnéztem, vissza is rángatták.

#425535 ikszf Előzmény: #425530

Az igazi sz*patás az lenne, ha átmenne rajta lefelé. Ugyanis túl sokan nézik az utóbbi időben ezt a támaszt. Jól mutatja az is, hogy S&P már alázárt 6 héttel ezelőtt, és mintha mi sem történt volna. A kirakatindex DJI még tartja magát.

Remélem igazad lesz, és holnap kva egyértelműet megmutatja magát a piac. Ha holnap mindent megvesznek 10.670 körül, akkor fárad a medve. Ha átszáguld rajta ilyen nekifutás ellenére is, akkor kva nagy gond van, 30-40% szakadás indulhat.

Viszont ha pattanás lesz, akkor erősen védik, és gyönyörű visszateszt.

#425531 Donoo Előzmény: #425526

jelenleg semmit sem akarok már venni, mert félek, hogy nagyot fog esni még minden. inkább legyen még cashem. LVS volt nekem 14ről, de 20on eladtam még 2010ben 2009es mélypontja 1.38$ volt, OTPm is volt 1500ről 2200szintén eladva sok volt a fosató hír sajna, én hülye meg azokat olvastam :) pedig rengeteget lehetett volna nyerni...

#425530 BudFox Előzmény: #425528

ja hogy hetes támasz..az más...

olyan gyorsan mennek most a dolgok....ha most valami megindul az egyértelmű lesz.

#425529 BudFox Előzmény: #425525

DRYS -t is megnéztem...aha..érdekes..nagyon lennt van az ára..2,59 dollár most....elég nagy cég lehetet fénykorában....lehet hogy érdemes lenne ezt még kielemzni... majd megnézem.

#425528 ikszf Előzmény: #425496

Dehogy esett, holnap este 11-ig minden kérdés nyitva áll. Hetes támasz, hetes gyertyákkal.

Vajon miért pont itt megy a harc 6 hete? (költői)

Holnap egy újabb 3-4-5%-kal kéne átmennie rajta, hogy valós letörés legyen.

Az sem elég, ha a korábbi kanóc aljára zár (dji-ben ~11604)

#425526 BudFox Előzmény: #425525

LCC nem rossz...60 dollárról jött le 5 -re..tudna emelkedni..majd..

LVS egy LAs Vegasi Casinó ? még várjál vele...lesz az még 35 körül..vagy sokkal lejjebb..majd ott..

#425525 Donoo Előzmény: #425522

Én a drys-t figyelgettem még, de az valami borzalmasan teljesített a válság után. Mondjuk én jó sok céget figyelgetek egyszerre, sokat is tanultam az idő folyamán... LVS (kaszinó)és LCC (repülő) is jó befektetések lehetnek, ha itt nagy lejtmenetek lesznek még. jó is lenne, ha több 100 millám lenne, mert rengeteg cégbe tudnék tenni :)

#425522 BudFox Előzmény: #425520

Kirby lehet hogy nem fog akkorát ugrani...viszont szépen lassan termelhet azért...

mondjuk ezt nem figyeltem..55 dollár kicsit magas azért...lesz olcsóbban is.

a KSP jó volt...4 dollárról felment 8.15 -re a tavasszal...

majd figyelgetek ilyen cégeket..hátha tudok segíteni..

#425521 Donoo Előzmény: #425519

én a legnagyobb üzletet az uránszektorban látom jelenleg, sztem az még szépen le fog esni, de óriási potenciál van benne... illetve pár ezüst- szén-, aranybánya. Csak az a kérdés, hogy mi az, ami a legnagyobbat fog esni és a leghamarabb fog felmenni, a BAC-on gondolkozom a maradék pénzemből, de 3$ körül, az még arrébb van, lehet nem is lesz :)

#425520 Donoo Előzmény: #425517

kirbyben nem sok potenciál van, uránszektor jó lett volna, ha bejelnetik a QE3-at, abban nagy potenciált látok közép és hosszabb távon, biotech pedig dendreon szépet esett, az vissza fog menni szrtem, abban is nagy potenciál van, illetve a bcrx is jó, ha visszatér a sertés-, madárinfluenza...

elég ha kettő duplázódik, és 0ban vagyok :)

#425519 BudFox Előzmény: #425517

mondjuk igazán nagy üzlet szerintem a Hellespont vállalat lenne..de nem találom a tőzsdén..

http://www.hellespont.com/index.php?seite=seite&subid=19&pos=6&open=2

Ezeknek van a világ egyik legnagyobb tankere, a Hellespont Fairfax

http://www.google.hu/search?q=hellespont+fairfax&hl=hu&safe=off&biw=1024&bih=598&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=pod7TuSPOY3V4QT8ltH5Dw&ved=0CC0QsAQ

És szuper jó biznisz is a cég...egy úton annyi olajat szállítanak hogy hosszú évekre le vannak már foglalva...azthiszem 100 út alatt megtérül a hajó ára...

#425517 BudFox Előzmény: #425499

megnéztem a cégeidet...első kettő biotechnológia, rákkutatás.

másik kettő Uránium bányászat, és Cink bányászat..

másik kettő szerintem nem rossz..hosszú távon biztos hozni fog valamit...

első kettő jobban esett most...

ÉN a KSP -t figyelgettem hosszú ideig..most márciusban felvásárolta őt a Kirby corporation ( KEX )..mindegyik folyami hajózással foglalkozik.

KSP duplázott idén.

Kirby coproration már nem is olyan pici...3 Mrd -os cég immár..

http://www.kirbycorp.com/

megvettek már mindenféle hajózási véget, hajómotorokat újítanak fel..stb..

itt a Ksp :

http://www.k-sea.com/