Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: kérdés

#425500 KJanek

"Balektípusú laikus" vagyok, 2008-2009-ben buktam 2 millát amit azóta sem nyertem vissza, és még mákom volt mert sokan mások a sokszorosát veszítették ennek az összegnek. Végignéztem a gödörbe taknyolást ott realizáltam a buktát, az emelkedésbe meg nem mertem belevenni, mert mindenki a világvégét várta és arról beszéltek hogy csak átmeneti a feljebb kapaszkodás. Őszintén kívánom neked hogy veszteség nélkül, pluszban szálljál majd ki ebből az egészből.

#425499 Donoo Előzmény: #425495

már nem tudok pluszban kiszállni :))) BCRX, DNDN, URRE, CXZ + cash. Szóval örülök is meg nem is. Gondoltam, hogy nem lesz meg az alja :) Pedig nem is akartam belevenni, csak ez a mindennap emelkedjünk, láthatatlan kéz viszahúzás kicsit furcsa volt és vonzott. Ha nem lenne még cashem, tuti ideges lennél, de így nagyjából nyugodt vagyok.

#425495 BudFox Előzmény: #425448

a múlt héten indítottad ? amikor minden nap nagy emelkedés volt ?

de akkor még pluszban ki tudnál szállni ? vagy nem ? magyar vagy USA részvényeket vettél ?

#425491 Donoo Előzmény: #425479

semmi erő felfelé, ebből nem tudom hogy lesz ma pluszban zárás :DDD... elképesztőek

Az a baj, hogy a hosszú …

#425465 ikszf

Az a baj, hogy a hosszú lejáratú papírokat a rövid lejáratúak rovására kezdik el venni.

Nem nő a FED mérlege, csak átütemezik a pénzeket.

És a rövid oldalon kieső pénzeket valakinek pótolni kéne.

Szvsz ez a baja most a piacnak. Másrészt meg marha jó alkalom a pánikkeltésre.

DJI-ben ~10670 kulcsfontosságú lesz hetes szinten. Ha az elesik a héten, akkor irány ~7390

#425451 Donoo Előzmény: #425445

1960ban volt ilyen twist, ha jól olvastam vagy 77ben, de akkor sem vált be nagyon, ez nem sokat használ most, mert jövőre járnak le, amikből venni akarnak, vagyis ha jól értelmeztem a dolgokat.

Azt se igazán értem, hogy a QE2-t sokkal jobb környezetben jelentették be, no mind1

#425449 Donoo Előzmény: #425440

itt a felpattanásban vettem bele, de egyedi részvényeket, tudom-tudom, csak szar volt nézni az emelkedést, hogy nem volt pozim, de alap, hogy másnap beesett minden. Én QE3at vártam, mondjuk 4 különböző cégben van részesedésem... ülök és várok, mást nem tudok, de van még cashem, legrosszabb esetben, ha jönne az öszeomlás...

#425448 Donoo Előzmény: #425440

itt a felpattanásban vettem bele, de egyedi részvényeket, tudom-tudom, csak szar volt nézni az emelkedést, hogy nem volt pozim, de alap, hogy másnap beesett minden. Én QE3at vártam, mondjuk 4 különböző cégben van részesedésem... ülök és várok, mást nem tudok, de van még cashem, legrosszabb esetben, ha jönne az öszeomlás...

#425445 hosszhuszár Előzmény: #425440

nyugalom, jó lesz az, megveszik az esést, szerintem, nem kicsit, karácsonyig ath lesz belőle....

elszáll a pánik, mert rájönnek, hogy nem is olyan rossz terv, amit börniék kiagyaltak, hosszútávon...

#425440 BudFox Előzmény: #425397

még megvannak a longjaid ? honnét longolod ?

pedig mindig te voltál az- velem együtt - aki a legnagyobb összeomlást várta

#425438 BudFox

Hibákat én is követtem el..elég sokat...

egyik számlámon.. mikor eladtam az OTP -imet..nekiálltam shortolni 14.000 től....el is fogyott az a pénz fél év alatt......

de most visszajött minden.