Hm! Ezen a szinten lesz egy kis háború úgy nézem eladó és vevő között
Hm! Ezen a szinten lesz egy kis háború úgy nézem eladó és vevő között
A pakk nagy része 7k felett,a tőkém többi része még 8k felett lett eladva.Ugyhogy ez a része sikeres az akciónak.A számlaegyenlegem már nem annyira sikeres
Én még tartom, részeg hívő vagyok... sajnálom, bízom benne, h rosszul döntöttél.
Egyiket sem :-) Nem piacin adtam.Jelentéktelen mennyiség....
Jó neked,mi pánpéterrel lassan ma is készen leszünk... Én biztosan :))
Tegnap vagy tegnap előtt irtam egy OTP 3000-3150,E-Star 6000es célárat.OTP már el is érte.Nekünk se sok van már.A 6000es szinten úgy látszik nagyon gyorsan átrobog az ár.6400 felett eladtam ma a maradékot is.Nincs kedvem még nagyobb bukóhoz.Én már kijózanodtam....
Az Ersténél vagyok.4 féle lehetőség van.A 150-200 közötti vételeket tudtam 300on eladni
randomnál pl. lehet. de ha az adózás miatt kérdezed, akkor ott a te nyilvántartásod a döntő, nm a brókercéged tájékoztatója.
Ez itt kicsit OFF, de Te melyik brókercégnél vagy? Csak azért kérdezem, mert ha múlt heti pakkodat el tudtad adni, akkor gondolom többféle készletértékestési lehetőség áll rendelkezésedre. Kbc-nél maradtam, itt már csak FIFO van, ha eladni akarnék 10 ezer felettiekkel kezdene, nem annyira szerencsés..
:) óriási :) bár kisebb pakkokkal, de érdekelt vagyok a freeben (1800-ról) pflaxban is 650-ről, fospapírok, és most nem is tudom dobni egyiket sem, Anno orcóval voltak szép napjaim, de az 2009-ben volt március körül, de akkor nem is lehetett mellényúlni.. sorstárs. Estar más, a bukóm ellenére meggyőződésem, hogy lesz ez még éven belül 12K..
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
10 6.415
87 6.351
15 6.350
21 6.321
30 6.320
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
6.437 21
6.438 27
6.450 2
6.498 8
6.500 155
Utolsó kötésár 6.438
Utolsó kötés 21
Kötés ideje 12:38:13
Napi változás -362
Napi változás % -5,32
Forgalom m Ft 32,08
Nyitóár 6.600
Napi minimum 6.215
Napi maximum 6.600
Előző záróár 6.800
Éves minimum 6.215
Éves maximum 12.430
igazából most minden szopó ágon van, legfeljebb az Estar érthetetlen oknál fogva kicsit nagyobb a szopó mint a többieknél. Bár én még ezt sem érzem feltétlenül, hiszen nekem még van Orco-m is 2600-ról, PFLAX-om 1200-ról, és Freesoftom 2100 környékéről...Ergo a Freesoft kivételével már minden kevesebb mint 50%-on van, ahhoz képest az Estar még az egyik legjobb teljesítményű részvényem...:-(
Teljesen egyetértek.A válság mélypontját alapul venni ostobaság és túlléphetnénk már rajta.
Ha már ott nem lehet kommentálni, akkor itt teszem meg. A technikai részével nem is foglalkoznék, mert az akár még rendben is lehet, de az utolsó mondatot egy tanult embertől nem fogadom el. Megint az 1200-ról 12000-re 10-szerezés jön témaként, ami amellett, hogy értelmetlen összevetés, kevés annak eldöntösére, hogy "van miből visszaadni". A cég adózott nyeresége 2008-ban 200 millió volt, 2010-ben másfél milliárd (kerekítve), 2011-re meg akkor is lenne 2 milliárd, ha az EETEK egyszeri hatását nem vesszük figyelembe. Micsoda véletlen, hogy ez is 10-szerezés, csak közben az árfolyam már csak 5-szörözést mutat egy olyan árhoz képest, ami egy alacsony likviditású papírnál volt napi mélypont miközben nagyobb cégek csődjétől is féltek világszerte.
Senki sem beszél egész biztos szintekről, csak arról, hogy ezt a tőke fogja megfordítani, mert most a tőke nyomja le is. Valakik rákaptak erre, csak akkor szoknak le róla, ha már nem lehet ezt a játékot játszani. Kihasználják a majdnem üres könyvet, meg a paráztatást a világban, elég eladni 1-2-szer 500 darabot és már működik a korábbi forgatókönyv.
A te taktikád persze jó, de attól még akinek tőkeereje van, meg tudná fordítani, ha a jelenléte határozott és tartós.
Meg akár 10, vagy 50% lejjebb is. Én 1200-ig nem igazán tudnám kijelenteni, hogy van egy olyan szint, ami alá egészen biztosan nem néz be ezzel a lendülettel. Ezzel persze nem azt mondom, hogy 1200 lesz. Lehet, hogy 6000ről fordul, lehet hogy 4000-ről. De ezeket egyáltalán nem tartom biztos pontnak. Az én taktikám ebben a helyzetben: likvidben ülni (szerencsére én majdnem a csúcson adtam el), és figyelni a történéseket. Ja, és: addig nem venni, amíg nem látszik trendforduló. Az sem baj, ha a legalájánál csak 20-30%-kal drágábban szállok be... de legalább sokkal biztosabban.
Ez elképzelhető.De ki nyugtatná meg a piacot?Az MSZP a béka segge alatt (hál istennek).