Közeledik a cél felé. :)
Holnapra elérheti a 423-at. Mivel hétvégére nem sokan mernek poziban maradni, esélyes, hogy meglesz.
Reggel beálltam venni Cig-et 640-re csak én nem kaptam meg erre most meghúzzák 699-re.
Köszi az elemzést!
rába is
FHB alakul
ez a tuszokmesterezés valóban furcsa, de ha figyelemmel kísérted a történetet, akkor volt benne egy concorde (nem a repülő), ami a cég duplázódásakor kiadta a külföldi (!) ügyfeleinek, hogy adják. célár nem volt. ha meg tudod magyarázni, hogy miért éri felét a papír, mint mikor a cég kb harmada-negyede volt, akkor piros pont neked. nem a lufizást akarom olvasni, hanem a fundás elemzésedet. az eetek előtt vetítettek 14 ezres célárat kizárólag funda alapján a nagy alapkezelők, akik nem adták el a részesedésüket, inkább növelték. most 7000-en toporgunk a tekintélyes csökkenő csatorna közepén.
a szektásozás elsőre vicces volt, de már nem az.
Értem az érvedet, de elfogadni nem tudom:D ( ez mind1 is)
A Pannergy egy jól működő bányavállalat, inkább ezt jegyezd meg.
Valóban kereskedés szempontjából nem izgalmas, de nem is ez a lényeg.
pannergy egy fos, syni meg 200 embert foglalkoztató cég :)
Szia
Emlékszel még Worf kollégára a Telekom topikból? Ő sokkal durvábban nyomta :D
Herczeg még mindig nem válaszoltál a kérdésemre! :D
jah a nem lézető tuszok mester képe ki van vetítve rendesen ĐĐ
:DD
Nem kell ott senkinek elemzés.
Ott azon kell morfondírozni ki adja miért adja, más téma nincs, csak ez az egy.
Olvasd vissza 10Któl a topikot. Elemzést lehurrogják, tök mindegy mit írsz.
Felesleges.
Herceg koma nehogy csinálj nekik!!
Egyre kíváncsi csak a csapat! Ki adja, meddig adja, mennyi van neki, és miért. Mert ez egy bazi jó fundás cég és ezt nem kéne adni.. :D
az e-staré az egyik legpörgősebb topik, muszáj elemezni :)
Köszi az elemzéseket!
Javasolnám a következőket: Pannergy, E-star, Appenin és esetleg Zwack, Gspark...
FHB a legérdekesebb, bár nem hosszú életpályájú a papir, stooq szerint 380 volt az alja.
Szvsz most 500 környékén (számomra) "komoly" támaszon van, ha ez elesik, nem vitás ATL is könnyen lehet.
Appennin nálam T kategóriás. :D
FHB lesz izgi. Azért ezen a szinten már nem tűnik rossz vételnek, de ki tudja, hogy lesz a vége. Elég egy lézershow és megint megyünk a mélybe és akkor a lehetséges bóvli minősítésről még szó sem volt.
E-Starra külön elemzést akartam, de nem lehet nekten egyszerre mindent, mert hozzászoktok. App is ma jön. fotex nagyon karcsú, azt kihagyom.
E-Start biztosan nem merte, mert leharapták volna a fejét :)) Ha jót ír, ha rosszat..
Köszi!
Synergon helyett tényleg Pannergy vagy E-star inkább. :)