Regisztráció Elfelejtett jelszó

Midcap körkép szeptember

Re: nincs cím

#425414 zeeh_ Előzmény: #425324

Holnapra elérheti a 423-at. Mivel hétvégére nem sokan mernek poziban maradni, esélyes, hogy meglesz.

#425341 Primo Előzmény: #425332

Reggel beálltam venni Cig-et 640-re csak én nem kaptam meg erre most meghúzzák 699-re.

Köszi az elemzést!

#424498 Bendeguz Előzmény: #424115

ez a tuszokmesterezés valóban furcsa, de ha figyelemmel kísérted a történetet, akkor volt benne egy concorde (nem a repülő), ami a cég duplázódásakor kiadta a külföldi (!) ügyfeleinek, hogy adják. célár nem volt. ha meg tudod magyarázni, hogy miért éri felét a papír, mint mikor a cég kb harmada-negyede volt, akkor piros pont neked. nem a lufizást akarom olvasni, hanem a fundás elemzésedet. az eetek előtt vetítettek 14 ezres célárat kizárólag funda alapján a nagy alapkezelők, akik nem adták el a részesedésüket, inkább növelték. most 7000-en toporgunk a tekintélyes csökkenő csatorna közepén.

a szektásozás elsőre vicces volt, de már nem az.

#424355 pepe01 Előzmény: #424352

Értem az érvedet, de elfogadni nem tudom:D ( ez mind1 is)

A Pannergy egy jól működő bányavállalat, inkább ezt jegyezd meg.

Valóban kereskedés szempontjából nem izgalmas, de nem is ez a lényeg.

#424338 pepe01 Előzmény: #424115

Szia

Emlékszel még Worf kollégára a Telekom topikból? Ő sokkal durvábban nyomta :D

Herczeg még mindig nem válaszoltál a kérdésemre! :D

#424113 Hathor Előzmény: #424111

:DD

Nem kell ott senkinek elemzés.

Ott azon kell morfondírozni ki adja miért adja, más téma nincs, csak ez az egy.

Olvasd vissza 10Któl a topikot. Elemzést lehurrogják, tök mindegy mit írsz.

Felesleges.

Herceg koma nehogy csinálj nekik!!

Egyre kíváncsi csak a csapat! Ki adja, meddig adja, mennyi van neki, és miért. Mert ez egy bazi jó fundás cég és ezt nem kéne adni.. :D

#424086 Forcag Előzmény: #424077

Köszi az elemzéseket!

Javasolnám a következőket: Pannergy, E-star, Appenin és esetleg Zwack, Gspark...

#424081 gerzion Előzmény: #424079

FHB a legérdekesebb, bár nem hosszú életpályájú a papir, stooq szerint 380 volt az alja.

Szvsz most 500 környékén (számomra) "komoly" támaszon van, ha ez elesik, nem vitás ATL is könnyen lehet.

#424079 zeeh_ Előzmény: #424071

Appennin nálam T kategóriás. :D

FHB lesz izgi. Azért ezen a szinten már nem tűnik rossz vételnek, de ki tudja, hogy lesz a vége. Elég egy lézershow és megint megyünk a mélybe és akkor a lehetséges bóvli minősítésről még szó sem volt.

#424077 Kissherceg Előzmény: #424073

E-Starra külön elemzést akartam, de nem lehet nekten egyszerre mindent, mert hozzászoktok. App is ma jön. fotex nagyon karcsú, azt kihagyom.

#424072 hAliG Előzmény: #424070

E-Start biztosan nem merte, mert leharapták volna a fejét :)) Ha jót ír, ha rosszat..

Köszi! Synergon helyett…

#424070 zeeh_

Köszi!

Synergon helyett tényleg Pannergy vagy E-star inkább. :)