Ez még nem is esés, csak oldalazás az utóbbi másfél hónapban. :)
Ez még nem is esés, csak oldalazás az utóbbi másfél hónapban. :)
ha innen ma pluszba mennek, meghívok mindenkit 1 sörre.... vagy tudjátok mit, kettőre... :)
már az augusztus végi mélypontok szintjén vagyunk, innen már csak az augusztus eleji tüske van lejjebb....megállhatnának már....
jobban jártak volna, ha nem lett volna FED gyűlés... Lehet Obama kampány reklámját csinálják :D
hiszti, kérdés meddig tart...
Első lecke: nem a hír tartalmát kell nézni, hanem a hírre adott reakciót.
már régen nincs meg sajnos....chf-em volt, de azt is régen eladtam....jelenleg sajnos semmi
innen lejjebb már csak az usa leminősítéses mélypont van, talán azt nem látogatjuk meg...
ez a fed üzenet ennyire nem volt rossz....szerintem semleges volt, erre ekkorát zuhanni....
úgy érzem már csak én tudnám megmenteni a világot egy Bux shorttal...
én is arra várok, de nem akarnak. FED bedöntötte a piacokat :)
lassan megnyugodhatnának....futik szeptemberi mélyponton
És emiatt mérgesnek lenni bárkira is, vagy mást okolni óriási hülyeség. Ha budfox longban lenne akkor is a világ arra menne, amerre a nagypénzesek akarják , hidd el, inkább örülj neki, hogy Budfox legalább magyar. Másrészről örülj neki, hogy ő nyer, mert legalább lesz kitől visszanyerni a pénzedet! :-)
Rivotril,
Ez csak pénz, bazzeg. Ha van fedél a fejed felett, és tudsz kaját venni, akkor a többi dolog sokkal lényegesebb. A pénz hiánya csak megerősíti az embert lelkiekben, küzdeni tudást ad és tapasztalatokat, hogy meg tudd ítélni a fontos dolgokat, megtanít pl. spórolni is.
Megismered legalább gyorsan, hogy kik az igaz barátaid, a nőd az csak a pénzedért van-e veled, vagy kitart -e rossz időkben is. És ha nem? Akkor jobb, hogy most elbukod, mintha egy életen át félrevezetne...
Amúgy 2 fontos dolog van az életben: az egészség és a szeretet. Ha ez a kettő van, akkor minden van, ha ezek nincsenek, akkor semmi nincs.
Ergo kár ezeket naponta nézzed, idegesíteni magad miatta ,még akkor is ha **** idegesítő.
Az egészséget meg szar gyógyszerekkel tönkretenni meg bűn a pénz miatt.
Ne feledd, a pénz csak egy virtuális jel, aminek segítségével a háttérhatalom belekényszeríti a társadalmat egy mókuskerékbe.
a QE jó a részvénypiacnak, godolom azt szerették volna, ment volna minden ATH-ra, de mivel nincs most csalódtak nagyot, ettől függetlenül még lehet, ha ez így megy tovább... Fed lazítás, Obama gazdaságélénkítő csomagja... azért a semminél jobb... de ők tudják
nem értem..
A pénzpumpa sem jó, ez sem jó, akkor mire számítottak?