Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-hullócsillag

Re: nincs cím

#425202 Bendeguz Előzmény: #425200

az kemény volna... ha most van a 9-esben, akkor amire az aljára ér, jó ha 3000 lesz az árfolyam.

#425198 Bendeguz Előzmény: #425140

Kissherceg, nem akartam lecsapni a magas labdát, de megtették helyettem az RFV topicban ezzel a bloggal kapcsolatosan. Tehát szerinted nem kell figyelembe venni a cég 2009-es és 2011-es mérete közti különbséget, kizárólag TA alapon elvárható, hogy visszaadja a megfelelő fibó szintig az emelkedést?

#425184 Hathor

Az elkeseredés oka maguk butasága. 10Któl követtem lefele 8.2Kig a papír esését nekik, utána már nem követtem nekik, mert nem igényelték, és megvádolják az embert, hogy azért esik a paír, mert ezt írják róla.

Ellenben tőzsdepszciho táblát még mindig követem.

További kommentem nincs, leírtam amit akartam, magyarázkódni nem fogok.

#425181 Hathor Előzmény: #425172

Nekem ilyenek nincsenek.

Mire figyelek. Először is vigye ki a csökkenő ék tetejét.

Amennyiben töri le az éket, el van felejtve az alakzat.

Most ezt rajzolja, piac esett már elsőre eleget, benne lehet egy ék célár majd.

mondom majd, ha kivitte és lendület is lesz hozzá.

Ék tetejét követi le 21napos mozgóátlag is, azt is ha kiviszi jó jel.

Amennyiben fibot nézek havi szinten, a 61.8-as fibo 5550körül van, én addig nézem elsőre, mint alj, nem érdekel egyelőre tovább le, abban benne lehet ék alja érintése is.

http://postimage.org/image/5vtbqev8/full/

#425125 Bendeguz Előzmény: #425122

Kissherceg megkapta a blogra a +1 pontot, mert egyetértek az elemzéssel. Még ha nem is tetszik. De ez itt nem kívánságműsor.

Mi az Főnök, nem lehet a…

#425122 Hathor

Mi az Főnök, nem lehet a bloghoz hozzászólni?

Félsz, hogy kimoderál RFV topik mi?! :DD

Jó esélyed van rá.

Minden esetre én most csináltam neked, ebbe ha akarok én is írhatok majd, mondjuk egyelőre nem akarok. Nem adok lehetőséget magyarázkódásra, elég volt belőle.

Hagyd a hozzászólást már a bloghoz, megteszi ez is.

Amúgy sem árt már átnevezni RFV topikot