Hali!
Van egy olyan érzésem, hogy ha még a nagyoknak jól fog menni elkövetkező években, annak ellenére nálunk meg lesz ez a mostani folyamat addig, amíg nem lesz új kormányunk! :)
Hali!
Van egy olyan érzésem, hogy ha még a nagyoknak jól fog menni elkövetkező években, annak ellenére nálunk meg lesz ez a mostani folyamat addig, amíg nem lesz új kormányunk! :)
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
55 6.300
32 6.255
23 6.251
160 6.250
29 6.225
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
6.440 8
6.444 21
6.450 2
6.485 26
6.490 22
Utolsó kötésár 6.250
Utolsó kötés 8
Kötés ideje 10:49:39
Napi változás -550
Napi változás % -8,09
Forgalom m Ft 24,43
Nyitóár 6.600
Napi minimum 6.215
Napi maximum 6.600
Előző záróár 6.800
Éves minimum 6.215
Éves maximum 12.430
Még jó,hogy amit múlt héten vettem annak a nagy részét kis nyerőben ki tudtam szórni.Ami maradt azon már majdnem 1000ft bukó van pár nap alatt.Faxa
Valaki fontosnak akarta érezni magát a 100 darabbal, vagy ennyire nem érdekli már, hogy mennyiért ad el?
Nem vagyok biztos benne, hogy ugyanazt írjuk, bár a vége alapján valószínű. Ha jól értem, te is azt mondod, hogy egy OTP alap pl. belevehet itt, meg 10%-kal feljebb is 1-200 millióért, mert még ha nem is jön be a 2 nap ralli után az, ami egyébként valószínű, akkor sem buknak sokat több év távlatában. Ha már az energiahatékonysági beruházásokkal sem lehet pénzt keresni ezen nehéz időkben, akkor a világnak tényleg annyi.
Most az a kérdés, hogy lett egy vevőnk, vagy a shortos visszavett valamennyit az eladott pakkjából? Esetleg több shortos van, és az egyik megszívatja a másikat?
Nem hiheted komolyan, hogy egy nagyrészvényes bef.alapnak érdekében állna most megállítani az esést? Miért? Ő nem akarja év végén eladni a pakkját, és komoly mennyiséget olcsón meg csak akkor tud felszedni belőle, ha hosszú időn keresztül alacsonyan forog a papír. A nagyok egészen máshogy taktikáznak, mint a magánszemély kisbefektetők... akiknek kellene a profit meg a tőke a karácsonyi ajándékra, vagy a családi nyaralásra, esetleg az új autó vásárlására. Nem feltétlen lesz itt 1-2 éven belül újabb ATH... szerintem.
Nem hiszem, Tesomnak csak Estarja van :)
Miből gondolod h befhitellel van?
Dupla szopás....Te sem a jó végén vagy a ph@sznak:-((
Hát nem régóta nyomom a tőzsdét, de ilyen rossz tétem még egyszer sem volt. 12400-nál vártam a 13 K-t, az volt a céláram. Utána meg mohóságból nem adtam. Mindegy, ez a vonat már elment. Most már az se érdekel ha 4 k lesz...előbb utóbb csak fog emelkedni is...
Nekem "csak" E-Star, Oti, Rába kombó van szopóágon :)
Ne féltsd te őt. Amúgy tök mindegy mit vett az ember minden cumi. Csak akik itt vannak korábban ezzel a papírral nem ezt szokták meg. Én már szívtam mással is, meg persze kerestem is. 2009 tavaszán pl. mindegy volt mit vettél, 1 év alatt dupláztál, hacsak nagyon nem nyúltál mellé. Lesz ez jobb is, remélem. Na léptem inni. Kitartás!
Nem zúzom, eddig sem tettem.
Kíváncsi vok former meddig bírja... bef hitellel. Én szopok a molon is,kellemeset a hasznossal ...:(
Meg még arra leszek kíváncsi h vajon olyan gyorsan fog felmenni is , mint lefele jött??
Mi voltunk a balphaszok, mert hallgattunk másra, h milyen király papper is ez .Ki gondolta volna tavasszal hogy itt fog tartani ?? nekem is már 2 számjeggyel kevesebb a tőkém eleje, baszottul rossz ezt nézni. Venni meg má nem tudok, h javítsam a beker árat.
Formerplayer hol vagy??? Mi lesz itt??? Megyünk 4 ezerre???? Látsz valamit???
Mondjuk most má cseszek rá h hová megy le a papír, ekkora buktát ki kell ülni. Csak kár h a végtörlesztésem úszik el rajta.
Esztar lefeleződött.
Kezdem úgy érezni magamat, mint amikor Humetben ültem :))
Irány a 4000-es szint!
Gyerünk csodapépör, gyerünk..