Szinte lefeleztem e stár papírral a pénzem,most már csak álmodozni tudok.
Ez a fórum tele van kétségbeeséssel és szomorúsággal. Mindenki áltatja magát, várja a nagy vevőt. A bux-szal esünk többé-kevésbé, nem hiszek a "tuszokmesterben". Ennyi részvény letuszkolása már jelentési kötelezettséggel járna. Egyszerűen csak eladták a CD külföldi előfizetői a részvényeket és itt tartunk. OTP és társai továbbra is tartják, nem volt hír részesedés csökkenésről, épp ellenkezőleg! Aki funda alapján várja a nagy célárakat, inkább ne is nézze minden nap. Aki technikai kereskedő és longban van, az valamit nagyon rosszul értett... vagy tanult...
Egyébként vajon mit mondana a mostni kormányzást látva? Hülyére röhögnénk magunkat... Kínunkban..:))
Erre Hofi azt mondaná: Mama,ha ébren van,ne álmodjon:))
Az mekkora király aki 100 Ft-onként lefelé vesz 500 db-ot. Remélem utolsó 5 ezer db-jával meghúzza, SC, aztán dobnak rá egy hírt és shortosoknak cumi.
Ha valaki venni akar 10-20 ezer darabot, akkor gondot jelent neki, hogy ezt 6500-nál, vagy esetleg 7500-nál teszi? Egy OTP alapnak gond lenne két napig piacin venni ekkora mennyiséget, hogy aztán soha ne lássuk ezt a szintet megint?
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
255 6.400
12 6.352
150 6.351
100 6.200
51 6.151
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
6.499 10
6.500 369
6.599 76
6.690 500
6.695 40
Utolsó kötésár 6.400
Utolsó kötés 245
Kötés ideje 9:39:21
Napi változás -400
Napi változás % -5,88
Forgalom m Ft 7,24
Nyitóár 6.600
Napi minimum 6.400
Napi maximum 6.600
Előző záróár 6.800
Éves minimum 6.400
Éves maximum 12.430
Déltől buli, 2-kor már nyugodt leszek. Max telefonon ránézek hanyassal kezdődik a papper ára:)
Veszek én is,higítok,ha beledöglik a család akkor is rfv nagytulaj leszek, 200 pengőért veszek egy rakás rv-t:)) ...
Veszek én is,higítok,ha beledöglik a család akkor is rfv nagytulaj leszek, 200 pengőért veszek egy rakás rv-t:)) ...
Az lesz a szép ha majd 5k-nél vesz, 1 év után dupláz és ő veregeti meg a vállad:)
Tudna valaki időnként egy 5-ös könyvet adni?
(Nem szoktam ilyet kérni, de ma sajnos nem tudok belépni a rendszerbe)
Zúzás lesz ma úgy érzem.
Akkor viszont tökön szúrom magam.(ismét). 10k-nál mondtam a kollégának,hogy ingyen van,azt mondta drága. Mondom neki ezt mondtat 8k-nál is,nem baj ő nem vesz:) 11,5-nél ütögettem a vállam,hogy király pali vok,kivettem az önkéntes pénztárból a nyugdíjhozamot és betoltam rfv-be,mer nehogymá nálam jobban tudják...14-15k:)) MIkor lesz ez annyi? Mondjuk én ekkora bukót már csak azért se reaizálok,gyereknek jó lesz tandíjra :)) viki úgyis bevezeti:))