Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#425004 Bodzaszedő Előzmény: #424997

6000 csak egy újabb támasz,meg szerintem több szempontból is fontos szint.Ijesztésképp,kirázásra benyomhatják alá,de ha ilyen "nagy" lesz még ott is az érdeklődés mint most,akár folytatódhat a tuszkolás.Mert mért ne.Amig nem lesz egy nagy eladó addig be se tudnak vásárolni ha egyáltalán van erről szó.A nemzetközi helyzet jó darabig nem fog változni.100 millás kapitalizációnak annyi,Orbánék sikeresen fölforgattak mindent,az ország gazdasági folyamatai kóklerekre utalnak, súroljuk a bóvli kategóriát,az egész magyar tőzsde folyamatosan alulteljesit,zuhan minden és ráadásul az egész világ össze akar omlani.A hazai alapok átnéznek a papiron mert csak a mutyihoz értenek,külföldi befektetőt meg igen nehéz lesz ilyen körülmények között találni.Szerintem.Elég lenne egy tökösebb magyar alap (vagy egy beragadt) aki pár 10k mennyiségig szán rá pénzt.Nem kell húznia az árat,csak mondjuk 7k-ig összeszedni a lecsorgó pakkokat.Ha fordul a trend egyszer,a többiek már csak drágábban fognak kapni.Veszteni nem fog vele hosszabb távon és tuszokmester is elmehet végleg szabadságra

Re: nincs cím

#425000 panpeter Előzmény: #424999

Ja. Ázsia is kövér mínusz. Mondjuk amikor esés van E-Star általában jól tartja magát (tartotta). Jó hangulatban szoktunk esni. Meg úgy általában. Lassan szerintem mindenki eldobja rajtunk kívül. Egyenlőre betoltam mindent, a többi már kell a bizniszhez ami pénzt is hoz, de ha év végén is itt tartunk vagy lentebb megint komolyan belenyúlok.

Re: e-star cikk

#424839 hAliG Előzmény: #424827

Szia!

Persze tartom még!

Csak mindig nehéz ideig-óráig, amikor a számlaegyenlegem első számjegye vált lefelé egyet.

Aztán megbarátkozom ezzel az új számjeggyel a következő váltásig :D

Kereskedni továbbra sincs időm, ezért marad a mozi, és a barátkozás a számjegyekkel :))

Fog ez felfelé is váltani! Valahogy azon kell még túltenni magunkat, hogy amíg más duplázni fog, addig mi még csak nullában leszünk :)

#424836 Előzmény: #424811

Nagyon nem szívesen néznék szembe vele, de minden jel arra mutat, sajnos.

#424806 Előzmény: #424804

Talán nem merészség úgy fogalmazni, hogy a világgazdasági modell megkérdőjelezhetővé vált,, de ez nem tette fogyaszthatóvá a bolsevik tanokat. A központi elmegyógyászat megszüntetése is tényező, de nem add felmentést .

#424795 hAliG Előzmény: #424794

6800Ft

Szerk: hetes chartot megnézve, ilyen RSI még a 2008-as kezdetű válság legmélyebb bugyraiban sem volt..

Ráadásul, ha hónapos bontásban bolli alsóig leverik, akkor 4500-5000 környékén érintheti azt.

Gyönyörű kilátások.

#424787 hAliG Előzmény: #424747

Ez TKO.

Lehet inni a hideg vizet rá :(

Ha így halad, talán 6250ről lehet esély felfelé korrekcióra, de ha nem akkor a legrosszabb.. ~5750 környékére mehet.