Mindenesetre az OTP mutyizók nem számitanak semmire,folytatják amit elkezdtek az E-Starral karöltve
Mindenesetre az OTP mutyizók nem számitanak semmire,folytatják amit elkezdtek az E-Starral karöltve
Az eddigi világgazdasági modell kijavíthatatlanul összeomlott. Ennek alapján mondjuk 500 forintot ér egy OTP papír. Ugyanakkor iszonyú mennyiségű pénz várakozik a partvonalon, és természetéből eredendően dolgozni akar. Ennek alapján lehet az OTP 12 000 Ft.
De ha a pénz nem talál játékteret, lehet háború . OTP 20 forint. Persze a mi részvényünk is ezzel sodródik per pillanat. Aki most azt állítja, hogy tudja a holnapot, az vagy egy fontoskodó segg, vagy érdekből manipulál másokat. (volt itt rá nem egy példa)
"Apró" tévedés az 1 milliárdos kötvényprogram említése. :-) Írtam is megjegyzésként oda. Remélem, az Erste nem ilyen tévedések alapján nyilvánít véleményt!
Nem voltam benne biztos én sem, h lett e már belőle biznisz. Épp ez miatt gondoltam h 7500 alá max csak leszúrás lehet.
Nekem is épp ez ugrott be.Még a végén jóval drágábban veszi meg mint amennyi a piaci ár.Mindenesetre bőven ér annyit a papir.Nem is értem miért nem cuppan már rá valami nagyobb befektető
*Soós Csaba úrnak amerikai típusú vételi joga van Makra József úr 8%-os részvénycsomagjára 2011 december 31-ig, 7500 forintos vételi árfolyamon.
Én meg a bukómat sör eladásból kompenzálom.Van érzékem az üzlethez nem? :-)
bocs, ha így megyünk lefelé, akkor -100-as söröket rfv eladásból kell majd szponzorálnom... vazzz... :((
ja, néhány kifejezést töröl.
pl kicsillagozza azt is, ha a belépési jelszódat írod be.
nekem ********* a jelszóm.
szerk: hehe, kicsillagozza :D
Egyébként ennyire nem szeretem a sört....
innen 4 darab 15% limites plusz nap kéne, hogy nullában legyek... bájbáj tőke...
Voltunk már lentebb is, de akkor legalább volt forgalom, na meg vevő.
Nem csak hetek óta.Nézz egy fél éves grafikont.Szinte napra pontosan kezdett mindkettő esni és eddig százalékra is majdnem azonos a csökkenés.OTP céláram 3000-3150,E-Star 6000.Mindkettőre reális az esély.Onnan meg ki tudja.De szerintem ezek lélektanilag is fontos szintek lesznek.Ma a FED várhatóan megmutatja az irányt.Érezhető hatása ugyis később lesz csak.De igazán én nem számitok tőle nagyon semmire.Mond is valamit meg nem is