Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: ár?

#424693 Muskatli Előzmény: #424689

Senkinek sem kell ez a részvény... Ha kinyomtatnak a részvényt es wc papírt csinálnának belőle akkor se venne senki... Lassan mar így érzem... :(

#424692 hAliG Előzmény: #424689

Egyre "szebb"...

Szerk: tényleg olyan, mintha mindig az OTP-hez igazítanák már hetek óta.

#424691 Lxrose Előzmény: #424668

Míg nem voltam itt, úgy tünik, történések voltak. Kemény 2 millióval 4,5%-ot estünk, nem marad le az OTP-től.

ár?

#424668 Ronin_

Bármelyikünk borítana, mindjárt 6000 vagy alatta lenne az ár, olyan üres a könyv...

Re: Hataridos kontraktusok állományának drasztikus csokkenese

#424642 royals Előzmény: #424637

Aludnék én, de nem sok időm van/lesz - max dec.közepéig. Addig csak történik vmi. Én is buktás vagyok, bár csak ici-picit, de ettől még nem vagyok jobban.

#424637 Grizzly Géza Előzmény: #424568

Én olyan bukóban ülök,mint még soha...Aludj téli álmot mackótesó,tavasszal minden szép és jó lesz..:) ha nem,kikaparom matolcsy kaméleon szemeit :))

#424621 Bodzaszedő Előzmény: #424505

Igen.De esésnél ti fizettek 100 forintonként nekem.Ma még nem iszunk....

#424619 vincentlauria Előzmény: #424617

remélhetőleg a többség megvárja a december végét, akkor jelzi a banknak, és onnan indul a 2 hónap, addig meg bízzunk a projektekben, meg hogy tuszok elvérzik, fitym@t növeszt, vagy bármi...:)

#424617 vincentlauria

Sajna igazad van, végtörlesztés nálam is játszik, rfv-m nem adom ilyen áron: megpróbálok máshonnan átcsoportosítani...

#424613 royals

Hát igen, ritka madár, akinek nincsen dev.hitele - vagy bármilyen. Egy barátom most válik és a vagyon megosztáskor az volt az első kérdése az ügyvédnek, hogy hogyan lesz a hitel elosztása? Mire a barátom: milyen hitel? Nincsen. Az ügyvédnek fenn akadtak a szemei a csodálkozástól, mivel nem igazán találkozott ilyen "problémával" mostanság.

Meg mondom az őszintét, én is betolom a lét innen a hitelbe, úgyhogy jobb lenne, ha a csillagunk elkezdene kicsit fényesedni, mert így bajusz akasztás lesz :-)

#424599 vincentlauria Előzmény: #424568

mindenki kivár, otinál sincsen forgalom, miért pont itt lenne, hozzáteszem: sajnos! Kitartás, a cég jó, mégha a rv nem is láttatja most!!

#424568 royals Előzmény: #424563

Komolyan mondom, beleszédülök ebbe a hatalmas forgalomba! Mi az isten van ezzel a rv-el? Amíg bele nem vettem, csak figyeltem, csodás volt minden. Lehet el kellene adnom, hogy meginduljon? :-(

#424563 Grizzly Géza Előzmény: #424548

Ilyen környezetben mindenki kivár... Nekem is van kp-m,de a shortosok a manyup pakk idioták kezében kivárásra késztet... Néha csipegetek,de ennyi,a nagyobb tételem 10 felettről van :((

#424548 Sumerologo Előzmény: #424513

(Ma) nincs tuszkolás, nincs forgalom (eddig).

Szóval továbbra sincs komoly vételi erő...Biztosan csak azért, mert nem lehet tételt venni....

Bánatomban gúnyolódom: -30 %-osan....

#424513 Bendeguz Előzmény: #424510

kínodban humorizálsz? megvan a pakk? :)

#424510 matgab Előzmény: #424473

Aztán mikor elkezd shortolni a felszólításotokra, akkor meg szídjátok, hogy vérg.ci! :-)