Viki elintézte szépen a piacot,daxli +2,5% bux +0,5% ot sem tudja megugrani..jó lenne megindulni mert hambiéknál ma elszállás lesz.
Viki elintézte szépen a piacot,daxli +2,5% bux +0,5% ot sem tudja megugrani..jó lenne megindulni mert hambiéknál ma elszállás lesz.
USA talán most ért a tetőhöz...végülis nem baj ha itt zárunk be..ha innen esnek mi majd megyünk le utánuk..fölfelé úgysem tudunk menni...
OTP most se megy... megharagudtak a befektetők a magyar gazdaságpolitikára.
Még egyelőre nem érdekes, csak mivel előre chartolok, nem utólag keresem. Utólag könnyű lesz mondani, hogy nem jött be.
érdekes...hm...és utána mi legyen ? letörés ? vagy rally ?
érdekes hogy USA -t mostanában minden rossz hír hidegen hagyja és tépegetik fölfelé..
ne offoljatok, tessék viselkedni!
Ezen sem látok még hasonlót sem, de tools alapján nem is elemzek.
Kell egy print screen, paintben elővenni a képet, átrajzolni, és feltölteni egy képfeltöltő oldalra.
Annyit elmondok, hogy már nem számolok zászlóval, mert S&Pben; nagyon hosszú a lobogó rész már. Kihúzták egy hónappal a fed döntés miatt.
nézegetem én is..de nem látom az éket...csak egy dombtetőt látok..amiről most kezdünk lefelé kanyarodni..
nem tudom megmutatni,nem tudom hogy kell, a tools-on nézem...
http://tools.boerse-go.de/index-tool/
De lassan már érvénytelen...
akkor árulok törökmézet :-)
Na nézzük mire elég kinnt, ezek a mai hírek ?
Ő is mutyizik mert tartja a napernyőt :DD
:))) nem vesznek majd a cukdibl, mert leminősítelek :))
olvastam...egy olyan országgal kezdték el ami senkit sem érdekel..csak hogy ne legyen "olyan gyanús" ami most folyik..
jah... a hitelminősítőket ki fogják "nyírni " a válság végére ebben biztos vagyok..törvényileg megszüntetik mondjuk hogy a befektetési alapok ezek szerint kereskedjenek..vagy hasonló..
Magyarországnak is van félni valója...megyünk a bóvliba...aztán szólhatunk a Kínaiaknak hogy vegyenek magyar papírokat..