Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

df

#424364 Waszeitung

Viki elintézte szépen a piacot,daxli +2,5% bux +0,5% ot sem tudja megugrani..jó lenne megindulni mert hambiéknál ma elszállás lesz.

Re: nincs cím

#424357 BudFox Előzmény: #424349

USA talán most ért a tetőhöz...végülis nem baj ha itt zárunk be..ha innen esnek mi majd megyünk le utánuk..fölfelé úgysem tudunk menni...

OTP most se megy... megharagudtak a befektetők a magyar gazdaságpolitikára.

#424349 Hathor Előzmény: #424347

Még egyelőre nem érdekes, csak mivel előre chartolok, nem utólag keresem. Utólag könnyű lesz mondani, hogy nem jött be.

#424347 BudFox Előzmény: #424346

érdekes...hm...és utána mi legyen ? letörés ? vagy rally ?

érdekes hogy USA -t mostanában minden rossz hír hidegen hagyja és tépegetik fölfelé..

#424332 Hathor Előzmény: #424325

Ezen sem látok még hasonlót sem, de tools alapján nem is elemzek.

Kell egy print screen, paintben elővenni a képet, átrajzolni, és feltölteni egy képfeltöltő oldalra.

Annyit elmondok, hogy már nem számolok zászlóval, mert S&Pben; nagyon hosszú a lobogó rész már. Kihúzták egy hónappal a fed döntés miatt.

#424329 BudFox Előzmény: #424325

nézegetem én is..de nem látom az éket...csak egy dombtetőt látok..amiről most kezdünk lefelé kanyarodni..

#424319 BudFox Előzmény: #424311

akkor árulok törökmézet :-)

Na nézzük mire elég kinnt, ezek a mai hírek ?

#424309 BudFox Előzmény: #424305

olvastam...egy olyan országgal kezdték el ami senkit sem érdekel..csak hogy ne legyen "olyan gyanús" ami most folyik..

#424307 BudFox Előzmény: #424304

jah... a hitelminősítőket ki fogják "nyírni " a válság végére ebben biztos vagyok..törvényileg megszüntetik mondjuk hogy a befektetési alapok ezek szerint kereskedjenek..vagy hasonló..

Magyarországnak is van félni valója...megyünk a bóvliba...aztán szólhatunk a Kínaiaknak hogy vegyenek magyar papírokat..