így van, ahogy írod. a nyitott kontikból 1200 a sajátrv, 185 Kassaié, tehát a "külsősök" nyitott pozija mindössze 400 konti.
így van, ahogy írod. a nyitott kontikból 1200 a sajátrv, 185 Kassaié, tehát a "külsősök" nyitott pozija mindössze 400 konti.
Nem hiszem, hogy tipp adásra szorulnának. Látják ők is a könyvet.
sajna meg is teszik... vazzz, kezd eldurrani az agyam :(
6603-ig lelátni. Ha parát akarnak, akkor ma könnyen megtehetik mondjuk egy 6600-ig történő beöntéssel.
zsézni is csak okosan szabad, ne hergeljétek a cenzorokat ;)
Azt figyeltetek, h a hataridos kontraktusok száma óriásit csökkent?? Valami 2400 körüli számra emlékszem pár hettel ezelőttrol (elotte meg 2500 kontraktus felett voltunk) most meg mar csak 1793 db van (év végi + a resztli) Ez részvény dbszamban 60200 db reszveny tokeatteteles pozíció csökkenést jelent... Ami azt jelenti, h ennyivel kevesebb a kifeszített pozíció... Ez nem lenne egy rossz dolog. Erről tud valaki valamit?? Ez nem egy elhanyagolható csökkenés lenne. Vagy én nézek valamit rosszul?!
Akkor legalább van egy kis örömöd az ürömben.
E-star szerintem gyorsan vissza fog menni a helyére. A kérdés csak az, hogy ezek a gyökerek meddig akarják még lenyomni.
Na!
Ezek az aranyos jó emberek tudják, hogyan kell úgy alakítani a dolgokat, hogy nekik jó legyen..
Mondjuk le is szarom, majd 2013-2014-ben talán már jó lesz E-Star (20k felett :D).
A lényeg most az, hogy a hitelemet tudom végtörleszteni! Ki is fizetem a francba! Korábban úgy gondoltam, hogyha 210 körülre lenéz a frank, akkor kifizetem, de így jobb :)
Már meg is van a hír: Leminősítette Olaszországot az S&P
http://www.fn.hu/kulfold/20110920/olaszorszag_leertekelve/
Ezeket a nyamvadt hitelminősítőket kellene megszabályozni, mert valahogy USÁ-t nem igazán akarják minősíteni, ami ráadásul sokkal rosszabbul áll, mint amilyen besorolásban van ténylegesen.
Kitalálnak mára is valami hírt, hogy shortolni lehessen.
Folyamatosan fenntartják a negatív hangulatot, gondolom még sok minden van a tarsolyban.. (vszínű a tarsoly szót sem ismerik, csak szeretnék...)
Ha olvas, akkor húzzon vissza a nagyorrúak mesterséges hazájába... Ott nem fog találkozni antiszemita részvénnyel.
7000-re kerekitették le az árat
Épp erre gondoltam.Olvas minket :-))