Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#427617 Előzmény: #427555

Én csak egy dolgot nem értek: Van egy automata kamera, amit nem a Rendőrség gyártott. Még csak nem is ők üzemeltetik, viszont cserébe egy zárt rendszerben kapják meg az adatokat, amik gyakorlatilag automatikusan dolgozódnak fel, direkt azért, hogy NE lehessen bennük manipulálni. Erre volt ez egy példa, ami éppen a rendszer zártságát mutatja, azaz azt, hogy még a nyilvánvaló hülyeséget is kipostázzák, egyszerűen azért, mert NEM nyúlhatnak bele, NEM vehetnek ki egyetlen esetet sem. Ez szerintem jó dolog.

Akor meg miért is a Rendőrséget szidja mindenki ebben az esetben? Megküldték nekik a papírt, hogy nem tud ennyivel menni a jármű, a Rendőrség törölte a határozatot, vita nélükül. Mi a gondotok ezzel?

Vagy ha már van, akkor miért nem a gyártó céget anyázzátok?!

#426095 _pda_ Előzmény: #426067

te, nem szőke esetleg :))))))))

bocs

a többit meg hosszas kotorászás után, kis szerencsével megoldják

valami olyan embert kellene keresned, aki ebből a típusból ledoktorált, és garanciát is vállal a munkájára, különben a fél autót kicserélik mire megtalálják a probléma okát

#426067 Amatoregy Előzmény: #426048

ja- ja.

Másnap reggel nejem le megy a munka helyre nem indul. Jönnek a szerelők ( a nejem a kora ellenére jól néz ki és hosszú combja van.. :DDDD ) és felnyitják a motorháztetőt...

és beindul.

Na ezt értitek?

A szerviz meg akksit akar cserélni...

Este Saab minitali a Ker…

#425848 KawaBazsy

Este Saab minitali a Kerepesi úti McDonalds parkolóban, akit érdekel. Én Mazdával megyek.. :-)

#424465 Amatoregy Előzmény: #424015

tegnap reggel már csak másodikra indult be.este meg már sehogy. A sors fintora, hogy 500 m-re van a szerviztol, ahol nem találtak hibát. Lehet, hogy hivni foglak.

#424037 hosszhuszár Előzmény: #424033

hát, ha nálam lehetne az összes húszforintos, ami még forgalomban van, sok bajom nem volna....:))

#424021 _pda_ Előzmény: #424017

jahh, benéztem a témát, hasonlít az avatarképetek színvilága, és nem is néztem a nicket :))

#424017 hosszhuszár Előzmény: #424015

NA, most már értem, hogy miért nem értettem..))

Amatőr írt a corsával kapcsolatban..., nem én....

#424015 _pda_ Előzmény: #424013

a corsával kapcsolatban

írtad, h 2 nap után rendben, ok

de ha mégegyszer rájön az dili, akkor kezdődik a móka előlről, és nem megbízható az autó

szóval elszórtan, akalmanként (sporadikusan) jelentkező hiba megtalálása a legsz@rabb munka

de ne legyen így ;-)

#424013 hosszhuszár Előzmény: #424012

a másik, egy gonddal kevesebb, modjuk a sporarikus hibát megtalálni a leg kellemetlenebb

ezt nem értem...

#424012 _pda_ Előzmény: #423998

ott bringáztam du, majd jobban körülnézek :))

a másik, egy gonddal kevesebb, modjuk a sporarikus hibát megtalálni a leg kellemetlenebb

#423998 hosszhuszár Előzmény: #423997

melletted...

17.ker vanilia utca 25....

annyi embernek ajánlottam már, hogy %-ot fogok kérni tőle..))