záróban vettem.
Sajnos így van. Akinek van zsetonja, jobban teszi, ha valami normális dologba fekteti (termőföld, ingatlan) vagy kimenekíti ebből az országból.
Mit vársz a Zsidesztől,ezek a ganék további forintgyengülést generálnak,így tényleg meglesz az 5 % infláció !!!
Elértéktelenednek a megtakarítások,kamatemelés !!!
Ahhoz előre be kellett volna állni. 70 alatt szinte üres volt a könyv ami látszott belőle akkor.
jah, így, hogy a futik feljöttek....addig a 80-nal sem bírt, én is azalatt adtam el, -2,xx alatti snp futinál....pedig gondoltam, hogy visszajön, de rávenni nem mertem volna...
basszus most nem figyeltem, pedig megint jó kasza lett volna a 70 alatti vétel.. :(
De, majd ha szolgáltatnak felénk, még nem vagyunk rajta a listán. :)
469 is volt ma. Vajon honnantól lesz majd jó osztalékra? Bár, ez még korai, mert az még messze van.
Szeptember 1-től beindult az áram földgáz kedvezményes áron.
Budapest összes kerületében elérhető és sok más területeken is.
"Lakossági ügyfeleinknek
Energiaszolgáltatásaink lakossági ügyfelek részére az ország egyre több településén elérhetők. 2011. szeptember 1-jétől szolgáltatási területünk kiterjed többek között az összes megyeszékhelyre és azok vonzáskörzetére, Budapest összes kerületére, illetve a budapesti agglomeráció néhány településére.
A teljes településlista megtekinthető az alábbi dokumentumban:
http://www.energia.t-home.hu/hol-erheto-el.html
5% kedvezmény, akinek van más szerződése is
8% kedvezmény az aranykártyásoknak.
Már át is iratkoztam hozzájuk.
Igazán lenézhetne az augusztusi mélypontra, de feltételezem, hogy nem engedik ma 500 alá zárni.
Legalább nem bukta, én RG-t shortolok, és nem az utóbbi 20 percben nyitottam...
Bezárt a bazár. Közel nullás project volt, veszek rajta pár gombóc fagyit. :)
Meglátjuk. Sosem késő zárni. :) Nem egy idegbeteg módon viselkedő papír manapság.
szerintem még korai.
Egyelőre alszik, de az 530-as rést érintenie kell 1-2 naon belül.
Remélem délután átlökik 520-on.
Ha az megvan lehet csak 550-600 között gondolkodni.