FHB Bank Zrt., mint befektetési
szolgáltató útján 512,59 Ft-os átlagárfolyamon 51.000 db FHB ’A’ sorozatú törzsrészvényt vásárolt.
FHB Bank Zrt., mint befektetési
szolgáltató útján 512,59 Ft-os átlagárfolyamon 51.000 db FHB ’A’ sorozatú törzsrészvényt vásárolt.
Jelenlegi kormányunk gyűlöli a befektetőket,meg is tesz mindent hogy tönkre tegye őket,menekül sajnos minden befektető Magyarországról.Nem gondoltam volna,de egyre jobban kezd be igazolódni.
Mi fogta meg a 10% os határ,vagy az 500 as ellenállás nem tudni de nagyon közel került már a 2009 es mélyponthoz a 470 es minimumhoz,mindenesetre nagyon jó beszállónak tűnik,de még most sem látok semmi fordulatra utaló jelet.
Helyes, csak jó nagy rugó legyen és el ne törjön.:)
Én is bizakodó vagyok túl sokat esett.
Én már várom azt a zöldet.:)
Vajon mennyi van még állam bácsi tarsolyában?
Ezt jól összenyomták :)
Vissza fog semmi kétség.
Macika is lesi a chartot mikor vegyen bele, Ő is látja, hogy minél jobban összenyomják a rúgót annál nagyobbat fog pattanni.
Remélem 600-ig visszamászik.
ez nem cikizés, mert mi márt 2 éve szidjuk mint a bokrot
mondjuk humetet meg már 12 éve ĐĐ
Bízni szoktam, vásárolni szoktam másnak ajánlani is szoktam.
Ez nem Portfolio, itt nem cikizünk, mert vettem 670-en és 580-on is, ma nem voltam gép előtt így nem vettem, majd hétfőn pótolom:D
érdekes 900-nál is bíztál a 950 vissza tesztben
te nem rappista barátja vagy?
Te nem Pénzes haverja vagy? Ő szokott ennyit vetíteni:D
Én 520-as aljat mondtam, na nem jött be még nagyobb akciót hozott a mikulás:D
Ezt a szintet már félpénzzel meg lehet venni! :D
Ezt nem mondta a broki?
Elvárható hozam 70%:D
FHB
Határidő Kontraktus
2011 Szeptember 5
2011 November 8
2011 December 7
Összesen 20
nemigen változik ĐĐ
Miota nincs?
Meglatasom ennel a papirnal a kov.: Amig felfele rangatas volt, addig minden hatikifutas korul ment vagy 10-20%-ot, utana visszanezett a kiindulasi pontra. Most ellenkezo elojellel fogjak eljatszani, tehat sztem felmegy vagy 620-650-ig.
látszik, hogy sűrűn foglalkoznak FHBval :D