Hülyesége írtam.
Az FHB az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-től az Allianz Bank Zrt. részvényeinek 100%-át vette át.
Na nem is firkálok többet...:)
Hülyesége írtam.
Az FHB az Allianz Hungária Biztosító Zrt.-től az Allianz Bank Zrt. részvényeinek 100%-át vette át.
Na nem is firkálok többet...:)
Ez azért tetszett:
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/matolcsy_beszelni_kezdett_a_bux_zuhanni_45000
cikkből
"a legnagyobb bukta ma az FHB-hoz fűződik. A bank papírjai ugyan enyhe forgalomban, de jelentős, 9,6% zuhanást szenvbdtek el ma. "
A mai "potom" 460Edb-os 239 millás forgalmat "enyhének" tartani?
Tolcsi bejelentése, mely az FHB-t is érinti
"és új adót, a baleseti adót vezetnek be. Utóbbit a sok balesetet okozó autósok biztosítói fizetik, "akik pedig ráterhelik az autósokra" - jelentette ki a miniszter."
Egyelőre a "biztosítók fizetik" van beárazva.
az efhábéban nincs határidős pozi
simám szórták (szórják már régen)
Hát én csak megvettem és tartogatom az én 300-amat :) Netto 20pont nyerőt szerettem volna zárásra...
eddig jól alakult az fhb-s premierem. 3900 ft nyereség, 300 darabos bohóckodással, az utolsó 1,5 órában kezdetnek nem rossz. hétfőn, ha likvidálások lesznek, ahogy írod, akkor átmenetileg megszívtam, de csak visszahúznak rajta, ekkora esés után, úgy 530-540-ig a jövő hét folyamán..
főbb eladók.....KBC 74 400 Db
Unicredit 24 502 db
Concorde 16 030
Főbb vevők: Erste 51184db
FHB bank 20. 865 db ( !!!!!)
broki infó
Padlózni még lehet később fog, csak leszúr 400 felé.
Itt nem vettem, túl sokan kaptak 506-ost, sok eladó lesz abból még...
jaja, jól látod
En 476-ra, de itt mar veszik, ugy nez ki. Vki kiszorta szerintem a nagy pakkjat.
Hetfon meg likvidalas lehet!
514-en és 519-en tulaj lettem ??? Jól tettem ???????????????
514-en és 519-en tulaj lettem ??? Jól tettem ???????????????
115k alsó limitre...
kockáztatok, beállok, meglátjuk hétfőre mit hoz vagy visz:)
506 a záró... ahhoz képest...
no, akkor mindenkinek jó pihenést, hétfő izgalmas lehet... 2 nap alatt még sokszor szólhatnak a politikusaink :)
FHBban 115.000darab eladáson.
A mindenit, a mindenit...
Ki szórja?
vagy 1szerűen csak mindenki?
Ez kész ma jó, ha öccáz felett zár...
Már Oti is hullik utána.