Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#423422 Formerplayer Előzmény: #423404

Mi tényleg antitézisei vagyunk egymásnak..én kérdőjelek helyett egyre több felkiáltójelet látok...

De szivesen venném, ha konkrétan idéznéd ezeket a kérdőjeleket.

#423411 Nessuno Előzmény: #423405

Valszeg azért, mert kisebb árfolyamon lehetett volna kibocsátani, mint amire számítottak. Ezen én nem lepődök meg, hiszen csak ma lehetett olvasni, hogy az idén rengeteg cég IPO-ját elhalasztották az USA-ban. Ettől még, ha az E-star sikeresen beépíti a céget és értékesíti a felesleges cégeket, akkor már jövőre lehet egy lengyel kv. kibocsátás.

#423407 xmann Előzmény: #423386

igen, az előző kövényjegyzés már jelezte hogy nagy gáz van: nem találtak vevőt, így megvetették a kötvényeket egy strómannal, majd visszavették saját számlára. kudarc lett belőle, de optikailag megtuningolták. Ilyen környezetben nem fognak nagyon tudni pénzt bevonni.

Tőkeáttétel: operating leverage. Reálgazdasági cégeknél is van ilyen fogalom

#423405 Lxrose Előzmény: #423390

Attól még a cég értékesíthet kötvényt ott, ha már a lengyelek befektettek az E-Startba nálunk, gondolom, ez sem lehetetlen. Az, hogy az IPO miért nem jött össze az EETEK-nek, azt nem tudom.

#423404 taresz Előzmény: #423390

Kezdenek gyűlni a kérdőjelek, ami nem baj, csak válasz nem érkezik rájuk a cég részéről. Nagy a csend, és ez nekem nem jelent jót.

#423383 Lxrose

Talán az nem is ő lett volna, ezért vontam vissza. Ettől függetlenül a napközben adott pakkok gyanúsak voltak, mert miért pont 7200-on megint, meg alatta, amikor feljebb is vettek volna?

Lehet, hogy így a határidő zárása után visszatér a normális élet ide is?

#423373 Bodzaszedő Előzmény: #423362

Pöcs barátunk egész nap rakosgatta a pakkját.Remegett a keze már nagyon biztos.Maradhatott volna záróban,igy nem kaptam :-(

#423362 Lxrose Előzmény: #423356

Pöcs barátunk jó munkát végzett ma. 7280-as utolsó kötés után beteszi 7100-ra az eladást, hogy a záró legalább szar legyen, ha már napközben nem sikerült lenyomni jelentősen az árat.

#423356 Lxrose Előzmény: #423349

Nem azt mondtam, hogy a jövőbelieket kell refinanszírozni, hanem azt, hogy a jövőben felvett hiteleket nem projektekhez kötik, de a meglévőeket nem bármi áron struktúrálják át.

#423349 holnor Előzmény: #423346

a jövőbeli hiteleket nm kell refinanszírozni, hiszen azok még nm léteznek. nyilván nm véletlenül része a stratégiának az új finanszírozási forma.

bárhogy is kardoskodsz ellene, a finanszírozás kockázatot jelent a papírnál. azt mki maga dönti el, h ezt mennyire veszi figyelembe.

#423346 Lxrose Előzmény: #423342

Feltéve, hogy a meglévő hiteleket is át akarják tenni, és nem csak a jövőbelieket. Ha rosszabbodnak a kondíciók, nem biztos, hogy ehhez ragaszkodni fognak, ha nem létkérdés.

#423342 holnor Előzmény: #423332

a menedzsment deklarált célja, h projektfinaszírozásról vállalatfinanszírozásra térjen át a cég. ehhez hozzá tartozik a mostani hitelek refinanszírozása is.

#423332 Lxrose Előzmény: #423298

3,7 milliárd összesen, bár ebből a 600 milliós forgótőke lejárata már múlt idő, a számlahitelnek meg nincs lejárata. A lényegi tételeknek elég távol van még a lejárata, amelyik meg közelebb van, azt zsebből kifizetik, vagyis nagyon nem kell refinanszírozni semmit szerintem 1-2 éven belül. Persze tárgyalni kell, mert az ilyen dolgokhoz idő kell.

Re: Hogy van ez??

#423330 Lxrose Előzmény: #423319

Gondolom, ezek a ki-be ugráló pár tíz darabok nem azok. Döntse már el, hogy mit akar!

Re: Hogy van ez??

#423319 holnor Előzmény: #423311

hati kifutás van minden hó 3. péntekjén. ennek főleg negyedév utolsó hónapjában van jelentősége (tehát pl. most). ilyenkor zárják, átkötik a pozikat. nézzétek a hatis könyvet is, ne csak a promptot.