Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#423045 Kissherceg Előzmény: #423042

egyelőre ritka gyenge, ha így marad. Ma se törünk ki felfele, akkor short lesz nálam is...

#423042 Hathor Előzmény: #423039

Arra jók ezek a demo shortok kint nekem, hogy rájöjjek, hogy ezek csak mennek tovább, és ne nagyon shortoljam :D

#423039 Hathor Előzmény: #423038

Azt azért hozzáteszem, hogy kétszer szívatott meg engem buxban az emelkedő háromszög kitörési belépés. Mint tudjuk buxban majdnem minden kitörési kisérlet fals.. :D

most nem vagyok poziban, így lehet másképpen működik. :D

#423038 Hathor Előzmény: #423032

Szerintem még mindig az emelkedő háromszöget kell figyelni.

Hogy szép legyen a háromszög kitörés, ahhoz nekem még mindig le kéne jönnie, kettőt koccant csak lent a háromszög alján, így nem túl szép számomra így kitörni.

Amennyiben le akar jönni, akkor mehetne egy háromszög tető nyitó, esetleges fals kilépés, vissza a háromszögbe és az aljára. Amennyiben tetőn nyit és nem megy tovább, akkor megint csak kis dupla topnak nézhetne ki a tegnapi csúccsal.

Amennyiben kitöri fel a háromszöget akkor 700pontot is emelkedhetne háromszög szerint.

Fibo szerint 17300ig mehetne, háromszög magassága alapján még 17.500ig is mehetne bux.

http://postimage.org/image/178vdw4hw/

#423022 Longshort Voilattila Előzmény: #423019

Jó reggelt, ha jól felmegy beleadok

Csak lehet, hogy sokan gondolják így valakire meg csak rá kéne kényszeríteni azokat a részvényeket :D

#423020 Hathor Előzmény: #423019

Yo reggelt!

NAgy nyerőket lehet eltenni erre a pár napra kint, jöhet majd egy hétvégi profit taking.

Kérdés ma mit kezd ezzel a happyvel hazánk. KT össze nyomva az tuti. 17Kba belekaparunk nyitó körül, de azzal ugyanott vagyunk mint három napja.

Én kihagyom a napot szerintem, hacsak nincs valami jó lehetőség.

EUR/HUF CHF/HUF nem erősödött tegnap délután óta, szinten vagyunk.

Kb. ott ahol bezártunk.

DAX, SPben nyomtam egy demo shortot most

#422897 BudFox Előzmény: #422886

pont arra gondoltam én is az elején...15.550 -re szúrt le a határidő a múlt pénteken....

megnéztem akkor egyébként...16.000 alatt csak pár kontraktus cserélt gazdát..összesen kb. 100-150 k volt a forgalom abban az 500 pontban, 3 perc alatt...

na nézzük mit produkál amcsi délután...

#422892 Hathor Előzmény: #422889

Hát Bux nem lett lekötve..

1%pluszban..

dojikra..

meglátjuk a reggelt!

2pont a KT!

Ria, ria Hungária!

,-)

Sziasztok!

#422880 BudFox Előzmény: #422872

áh..gyönyörű köszi....-)) akkor 16.000 nél zárok...aztán mehetünk fel a longosokkal..

mindenki jól jár..

#422876 Hathor Előzmény: #422872

Holnapra talán kapunk irányt már végre.

Zárót lehet lekötik, akkro törik longosok álma a dupla dojira.

Reggel az erős futi irányt adhat

Amennyiben letörik, letörhetik a kis fej-váll célárára záróban.

Kíváncsi vagyok lesz-e nagy pakk záróban a könyvben

bakker milyen mol csomag…

#422874 szotyi

bakker milyen mol csomagok röppennek az ember beleszédül..