egyelőre ritka gyenge, ha így marad. Ma se törünk ki felfele, akkor short lesz nálam is...
egyelőre ritka gyenge, ha így marad. Ma se törünk ki felfele, akkor short lesz nálam is...
Arra jók ezek a demo shortok kint nekem, hogy rájöjjek, hogy ezek csak mennek tovább, és ne nagyon shortoljam :D
Azt azért hozzáteszem, hogy kétszer szívatott meg engem buxban az emelkedő háromszög kitörési belépés. Mint tudjuk buxban majdnem minden kitörési kisérlet fals.. :D
most nem vagyok poziban, így lehet másképpen működik. :D
Szerintem még mindig az emelkedő háromszöget kell figyelni.
Hogy szép legyen a háromszög kitörés, ahhoz nekem még mindig le kéne jönnie, kettőt koccant csak lent a háromszög alján, így nem túl szép számomra így kitörni.
Amennyiben le akar jönni, akkor mehetne egy háromszög tető nyitó, esetleges fals kilépés, vissza a háromszögbe és az aljára. Amennyiben tetőn nyit és nem megy tovább, akkor megint csak kis dupla topnak nézhetne ki a tegnapi csúccsal.
Amennyiben kitöri fel a háromszöget akkor 700pontot is emelkedhetne háromszög szerint.
Fibo szerint 17300ig mehetne, háromszög magassága alapján még 17.500ig is mehetne bux.
SC belefér elképzelésembe.
Jó reggelt, ha jól felmegy beleadok
Csak lehet, hogy sokan gondolják így valakire meg csak rá kéne kényszeríteni azokat a részvényeket :D
Yo reggelt!
NAgy nyerőket lehet eltenni erre a pár napra kint, jöhet majd egy hétvégi profit taking.
Kérdés ma mit kezd ezzel a happyvel hazánk. KT össze nyomva az tuti. 17Kba belekaparunk nyitó körül, de azzal ugyanott vagyunk mint három napja.
Én kihagyom a napot szerintem, hacsak nincs valami jó lehetőség.
EUR/HUF CHF/HUF nem erősödött tegnap délután óta, szinten vagyunk.
Kb. ott ahol bezártunk.
DAX, SPben nyomtam egy demo shortot most
Na ez már tetszik, mindenki fel és nem is gyávák :)
Akkor az lesz, fel, aztán eldobálás és fekete hétfő :)
Emelkedni fognak 0.01% ot, hogy senki ne tudja merre áll arcal, meg mert gyávák :(
pont arra gondoltam én is az elején...15.550 -re szúrt le a határidő a múlt pénteken....
megnéztem akkor egyébként...16.000 alatt csak pár kontraktus cserélt gazdát..összesen kb. 100-150 k volt a forgalom abban az 500 pontban, 3 perc alatt...
na nézzük mit produkál amcsi délután...
Hát Bux nem lett lekötve..
1%pluszban..
dojikra..
meglátjuk a reggelt!
2pont a KT!
Ria, ria Hungária!
,-)
Sziasztok!
áh..gyönyörű köszi....-)) akkor 16.000 nél zárok...aztán mehetünk fel a longosokkal..
mindenki jól jár..