valakik valamit tudhatnak, furcsa és elképesztő ez a folyamatos felhúzás, de tetszik :)
valakik valamit tudhatnak, furcsa és elképesztő ez a folyamatos felhúzás, de tetszik :)
szép, nem öntötték be a végét, sőőt, ennek még lesz folytatása :)
csóró :)
kevés :)
megvan az 1200-es s&p fut.
én már belevettem, azért voltal azok a nagy lejtmenetek múltkor :)
akkor veszek longot...tuti hogy fordulni fog a piac..nálamnál jobb kontraindikátor nem kell :D
nem kell pánikolni és kész, túl sokan várják megint az összeomlást
de milyen pénzből ? ez megint csak ilyen kártyavár támasz..addig tart amíg valaki be nem pánikol....
egyébként ebben a válságban akármilyen megoldást bejelentettek annak a hatása nem tartott 3 napnál tovább..
lásd Görög hitel csomag.
Országmentő csomagok..
...
stb.
:) nem hiszem, most megint lesz ki támassza a piacokat kicsit. nap végére gondolom azért ma is visszaadják a fél emelkedést.
longosokat is.....mert majd hirtelen nagyon megborítják megint...a longosok meg sírni fognak...
Ezt nem hiszem el :DD Ezek az egész világot hülyének nézik... :-)))
2 napja ujra betegesen veszik a szar adatokat. Sztem jovo hetig lehet emelkedes, aztan a bejelentesre v. utana lehet, h. beborul az eg.
Ha engem kérdezel, akkor egyértelmüen nem jelentik be, helyette homályos célozgatás lesz.
Szerintem ez már az (homályos célozgatás), oszt mindenki beosztja magának, ahogy tudja.
Véleményem szerint életbe lépett a másfélnapos szabály, azaz most kijött ez a hir és holnap USA zárásig megindul a korrekció korrekciója.
Ezt a szabályt akkor most tesztelem a gyakorlatban:-)
Egyébként érdekes nézni, hogy mindenkinek olyan érzése van, mintha nagy rally lenne, pedig egy hete az összes piac detto ugyanott állt, ahol most (Dax ment kb. 1 %-ot).
akkor ez azt is jelentheti, hogy a FED nem jelenti be a QE3-at, gondolom én vagy ez az?
Tegnapelőtt én is jegybankárosdit játszottam, de spec nem az volt a célom, hogy az eurót erősítsem, mikor a dollárlikviditásomat elenyészőre csökkentettem. De ha a nagyokkal karöltve, erós euró lesz a következménye, akkor jó bolt volt. El tudom azt képzelni, hogy a jegybankok is szeretik a profitot... kellemest a hasznossal.
Elöször nem esett le, de szerintem arról van szó, hogy az EURO-t akarják erősiteni.
Mind az európai mind az USA piacok az Euróval kapcsolatos aggodalmak miatt estek az utóbbi időben.
A dollár is emiatt kezdett erösödni - ha most nyakonöntik a piacot több dollárral, ezzel közvetve az EURO-t erősitik, ami átmenetileg talán borogatja a piacok sebeit.