Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#422993 Bodzaszedő Előzmény: #422988

Ja,ez tőzsde.Medve piac van,shortosoké a terep.Ettől függetlenül már tényleg gusztustalan amit csinál.És fáradhatatlan.Most happy USA meg minden,de még mindig semmi megnyugtató sem a nemzetközi helyzetre,sem itthon.Most hallgat a média.Majd ha kiadják a parancsot akkor lehet megint riogatni hogy hű de nagy válság van meg minden csődbe akar menni és szakad is minden egyből.

#422992 taresz Előzmény: #422991

A kakas mellett viszont ott vannak a tyúkok akik beveszik amit a kakas oszt.

Közben S&P 1200 felett.

#422991 Lxrose Előzmény: #422983

Ha valaki perpillanat egyedül kakas a szemétdombon, akkor nem kell ügyesnek lennie, elég ha több pénzt szán rá, mint amit a többség megtesz rajta kívül. Érthető, hogy miért itt szarakodik és nem az OTP-ben pl.

#422988 panpeter Előzmény: #422983

Én is kereskedek sok mindennel. Még részvénnyel is néha, de nyilván nem ez a fő profil még ha most sok is van belőle. Veszek és drágábban adok, de senkit nem ültetek hintába. Kereslet-kínálat és kész. Aki felénk átvágja a partnert azzal többé nem állnak szóba, akkor sem ha történetesen a más partnerét vágja át. Egyszerűen kikopik a piacról.

Tudom, ez a tőzsde... De akkor is féreg módon csinálja. Na jó éjt.

#422983 taresz Előzmény: #422969

Én azt látom és gondolom, hogy a nemzetközi helyzet kezd elmérgesedni. Akik megtehetnék, (hogy ha csak félig is), hogy kitolják az uniót a szarból azok nem tesznek semmit. Ez részben érthető is mivel nagyon sok euro milliárdba kerül. Az a dolog másik oldala, hogy ha tovább hagyják akkor még többe fog kerülni. Ha a recesszió beköszönt az értelemszerűen a részvényárfolyamokra jelentős hatással fog bírni hívják azt bárhogyan és rendelkezzék bármilyen stabil fundamentumokkal.

S&P-ben én nagyobb teret látok lefelé, mint felfelé jelen helyzetben. FED nem csinál semmit csak ködösít. Pillanatnyilag jót tenne ha Ben apó dobna egy QE3-at, de a hosszútávú hatása annak is negatív, így megértem, hogy tanácstalanok mint Stevie Wonder némafilm vetítésen.

Ez a "tuszokmester" egyébként egy gyönyörű szó. Nem szeretem. Kereskedő. És még ügyes is. Jó párunkat beültetett a hintába. Lássuk be nem csinálja rosszul a saját szemszögéből.

#422979 Sumerologo Előzmény: #422969

Tuszokmester ide, tuszokmester oda, a papírt nem veszik.....sajnos. Pedig van benne fantázia, nem is kicsi.

Tudom: válság van (3. éve), de szerintem ez már műválság. Tudom: királyunk van, akit sokan nem szeretnek a nyugati féltekén. Tudom: Magyarországon vagyunk, a butaság, bizalmatlanság, mutyi hazájában.

Mindettől függetlenül szabad a vásár. Kérem tisztelettel, be lehet vásárolni. Mégsem vásárol be senki, vagy csak nagyon kevesen. Be lehet tolni 10 milliót, 100 milliót. Aztán majd realizáláskor (nemsokára) a dupláját is ki lehet venni.......

Sokan ülnek kp-ban kicsik és nagyok egyaránt, ezek be fognak indulni. 10K felett úgy fogják venni. mintha ingyen lenne. De erről már többen írtak itt......

15 000 az "első" célár.......alább nem eladó.

#422969 Lxrose Előzmény: #422917

Te úgy látod, hogy az hozza meg a nagy emelkedéseket, ha alacsony az árfolyam? Akkor most mi történik az E-Star piacán? Ahogy annak idején a 10000 Ft áttörésével indult meg nagyon, most ugyanígy lesz egy kritikus szint, ami fölé menve rakétaként fog menetelni úgy, hogy sokan kiszállnak majd belőle, mert nem hiszik, hogy még mindig megy.

A S&P500-nak is ugyanez a sorsa és már érik a meglepetés, persze észnél kell lenni, mert mire az emberek észreveszik, hogy venni kellett volna, addigra már valószínűleg túl van a nagyján.

A tuszokmester korábban is ténykedett itt, napokig mérgelődtünk, hogy itt szarakodik (talán 8300 körül), aztán 12000 fölé ment mégis. El lehet tökölni ezen a szinten is még egy darabig, de a megindulás (ami valószínűleg hírekkel is meg lesz támogatva) még magasabb szintekre fogja tolni az árfolyamot szerintem.

#422916 Muskatli Előzmény: #422915

Te mikorra vársz valami érdemi pozitív bejelentést a cégtől? Órák/ napok/ hetek/ esetleg hónapok? :)

#422915 Formerplayer Előzmény: #422912

NEm hiszem, hogy akkor..

Sokkal inkább mondjuk, ha az S&P úgy 1250 fölé(200 napos mozgóátlag kb) keveredne és pár napi tötyörgés után határozottan megindulna onnan is fölfelé...

Na akkor lenne hirtelen kapkodás meg eszetlen csíkozás fölfelé világszinten....

#422912 taresz Előzmény: #422642

"Hiába látják az égbekiáltó alulértékeltséget, ha cégszinten az összes alapkezelőnek kiadták, hogy cash is king...Addig nem vásárolhatnak, amíg egy ettől ellentétes irányú utasítást nem kapnak..."

És ez tudod mikor fog bekövetkezni?! Ha S&P 3 számjegyűvé redukálódik és DJ is benéz 10k alá.

Ettől függetlenül hiszem, hogy E-star nem fog 6k alá menni. (4213-as hozzászólás és azt mondom bár tévedtem volna)

Napi szinten figyelem a papírt bízva egy meggyőző emelkedésben amiről úgy vélem, hogy vételi jel. Még nem láttam ilyet mostanában sajnos. Full kp. Semmihez nem merek most nyúlni, pedig szeretném viszontlátni a veszteségem.

#422904 Előzmény: #422893

X vevő eladhat ma 7k.-ért úgy , hogy 3.5k -ért vette, és 100% haszna van, ugyanakkor Y részvényes benne ül 12k.-ról , és nagyon nagyon szív. Ez egy roppant veszélyes helyzet, jó hírek hiányában nem oldódik meg . Itthon nincs vevő, eladó annál több, külföldi meg üres horogra nem jön. "Csali " kéne nagyon sürgősen!!!

#422885 Előzmény: #422873

Az a papír, amiben 3-4 szeres haszonnal ül ( ült) a többség, az instabil. Viszont ha innen még egyszer a b. életben felmegy, sokkal szilárdabb lesz. CSAK MENJEN FEL EGYSZER!!!