Nekem van olyan haverom, aki egész munkaidő alatt travianozik. Állítólag _AT_ is dolgozik, de van közben ideje.
Nekem van olyan haverom, aki egész munkaidő alatt travianozik. Állítólag _AT_ is dolgozik, de van közben ideje.
Ha a hónap fórumozóját karakterszámra mérnék, akkor szerintem _AT_ lenne az all time top. Szerintem a többiek összesen nem ütnek le annyi karaktert, mint ő egymaga.
Tessék csak szorgosan olvasgatni a reklámokat!
Bár most kicsit szomorú vagyok, levették a műsorról, amin egy szép női láb volt, grrr... (kicsit fetisiszta vagyok, na... :-D )
Helyette Sanyibá retkes bankja zöldellik a pofámba, szép...
És persze mindenekelőtt -hiszen mi sohasem offolunk- gratulálok Hathornak!!!
;-)
látom jó passzban vagy/voltál :-)
"Dede, fenekedet verted hisztizve a földhöz. :-) De ha nem, én úgy is így képzelem el ;-))"
NEM HISZTÉRIA! ASZTÓRIA! :LOL:
"Miért ne közölhetnék gondolataidat?"
Mert ahhoz a szerző hozzájárulása is szükséges, pláne akkor, amikor egy beszélgetés szövegkörnyezetéből kiemelnek EGY hozzászólást, amitől az egyébként tökéletesen értelmetlenné válik. Nem az zavar, ha azt írják, hogy hülye vagyok, hiszen az csak az igazság, de az már igen, amikor nem egy admin/moderátor akar rendőrt játszani izomból. Ez utóbbit soha nem bírtam, és való igaz, hogy érzékeny vagyok az ilyesmire.
"Az oti topik OTPvel kapcsolatos KÖZVETLEN témák számára van."
Nem is vitattam. De hát, egy ideje már az "adásszünet" sem divat, valami műsornak lennie kell, the show must go on :LOL:
"Tudod Ez önzőség bugyulu :-)"
Mondjuk ebben van valami, ez az aspektus eddig nekem eszembe se jutott. THX a gondolatot, hasznos volt :)
"Hogy mekkora azt nem tudom."
""Hosszú mama, hosszú!!!" :LOL: Ekkora magas labdát :LOL:
"Nem. Azt írtam, hogy nem járulok hozzá a gondolataim széttépéséhez és utánközléséhez. Normál szerzői jogi kérdés, nulla durci ;)"
Dede, fenekedet verted hisztizve a földhöz. :-) De ha nem, én úgy is így képzelem el ;-))
Miért ne közölhetnék gondolataidat? Nem könyvben adtad ki. Azok széttépése meg megvolt számtalanszor.
Az oti topik OTPvel kapcsolatos KÖZVETLEN témák számára van. De már megint okoskodva játszod a hülyét tényleg :-) Persze bizonyos darabszámig el lehet térni tőle. Ez nem a kereskedési időtöl függ. Mert másnap aki a részvényről akarna olvasni amikor tradel, az csak a Te székfoglalódat látja. Tudod Ez önzőség bugyulu :-)
Hogy mekkora azt nem tudom.
Ezzel általában én is így vagyok. Ha összejön, mindenképp gyere. :)
Köszönöm az invitálást, de a mostanira még nem tudok határozott választ adni :(
Több project fut jelenleg, és nem tudom, hogy éppen akkor hogyan fog állni és mit kell csinálnom.
"Ő meg bedurcizott, hogy személyiségi jogok, meg ilyenek :-)))"
Nem. Azt írtam, hogy nem járulok hozzá a gondolataim széttépéséhez és utánközléséhez. Normál szerzői jogi kérdés, nulla durci ;) Azt csak szerették volna, ha ettől sértődötten távozok, de az ilyen örömöket nem osztom könnyen :P
Mellesleg, merre van a lista? Ezek szerint ti látjátok valahol... :o [SZERK: Láma... megvan]
"Teleszemetelte? Akkor nem láttad az OTP topikot, azt nézdd meg (tegnap, tegnapelőtt :-) Ha a nyilasit tele szemetelte, akkor az otit összefosta :-)"
Ácsi! Akkor írtam oda, amikor szűnnap volt, hogy legyen valami műsor. Tessék csak megnézni, hogy milyen szép sajtóvisszhangja volt :LOL:
"Én bírom _AT_-t kicsit önérzetes és egoista, de jó lelkü empatikus emberke lehet :-)))"
THX :) A nagypofájút kihagytad! ;)
Jaja szóljatok, hogy kattintsunk, mert a legyen ön is csányi, aranyrudas hirdetésekre az ember reflexből nem klikkel, pláne az itt forumozók. Subarut, meg Nissan GT-t a héten nem veszek. Superb-et sem. Bár lehet ez egy folyamatrajz reklám: Kelemen Csaba segít pénzt keresni, amiből aranyrudat veszek, majd kocsikat.
Ja, megyek dolgozni :-)
Na megismertük Kelemen Csabát is :-)
Ja a kattintásból? Miért nem szóltok! Nyomom, ezen ne múljon!
ROFL :-)) Jaj, arra emlékszem, hogy Te nyitottál neki forumot, amire Ő meg bedurcizott, hogy személyiségi jogok, meg ilyenek :-))) Emlékszem rá épp grízes tésztát ettem, amikor ment a szerelmi veszekedés :-))
Teleszemetelte? Akkor nem láttad az OTP topikot, azt nézdd meg (tegnap, tegnapelőtt :-) Ha a nyilasit tele szemetelte, akkor az otit összefosta :-)
Én bírom _AT_-t kicsit önérzetes és egoista, de jó lelkü empatikus emberke lehet :-)))