lassan visszaveszem longocskát, bár sok alapját nem látom, shortot meg nem vitték el, fos illikviditás
lassan visszaveszem longocskát, bár sok alapját nem látom, shortot meg nem vitték el, fos illikviditás
szept 20-ig a két napos FED ülésig szépen eljátszogatunk ide oda.
Már nincs is messze, 6ot kell aludni csak, ahogy a fiam mondaná.
sikerült 50pontos kt-t varázsolni...
ha most megborítják akkor lesz egy szép piros napi gyertyánk..ha nem akkor lehet majd agyalni a napokban hogy vajon most mi lesz....tuti ez lesz...
olyan nincs hogy valami egyértelmű legyen..nem hagyják...ha egyértelmű lenne akkor a brokik másodállást vállalnának takarítani :D
Wolfnak nem számít 10K eladás, de OTPnek számít 100K vétel, meg az egész országnak.
Értem.
Azt azért ne feledd amit délelőtt mondtam, a mai gyertyával kapcsolatban!
én tartom a shortokat...ha lesz is SC csak annyit zárok amennyit muszály...még egy nagy lefele kört meg akarok várni....ha felfelé megyünk akkor zárok majd valahol..ennyi sanszot meg kell adni egy nagyobb nyereségért..
Szegény gondolta magában..
Jobb előbb mint később..
:D
na legalább felpezsdült a topic, akkor a uncsi van itt mint a fene
ja, eladott...640 K-ból 10 K-t....biztos kellett a zsé....viszont ha usa ma is pluszban zár, akkor már 3-ik napja emelkedik...sokkal több nincs benne, legfeljebb holnap a futik lesznek napközben zöldek, és majd a kereskedés konyul le....a változatosság kedvéért....
Szüksége volt egy kis apróra...
Ezt nem teszed ki blogba?? :DD
2011. szeptember 13-án Wolf László, az OTP vezérigazgató-helyettese 3568 forint/darab átlagáron 10.000 darab OTP törzsrészvényt értékesített.
Nem beszélt a haveroddal, nem egyeztettek, de Te már igen, onnan tudod, hogy veszi a bajszos. ,-)
hati egy fos..
Még :D
hatikánk mínuszban.
Re tegnap 300-as KT..
Q+%x(!
Vagy mit szokott Ibiza üzenni Csányinak ..
Tegnap 458 volt, ma 462.
Görög CDS 4000körül, attól még ,messze vagyunk. :D
az se véletlen, hogy pluszban van a bux... :)))
hát majd kiderül.....azért az ország CDS -e sem véletlenül emelkedett 2.5 éves csúcsra...