Hati tegnapi zászlós képem hogyan áll?
én kemény longot várok.. mások meg MO. leminősítését esetleg görög csőddel fűszerezve..
most a kereslet kínálat kiegyenlítődését láthassuk...
de időtáv sem mindegy.. évvégéig nagy long.. lesz még egy nagy beejtés..de elötte felmegyünk..vsz.. aforgalom a lényeg
Napos buxa. Ahogy ígértem Bud! ,-)
http://postimage.org/image/8fvk4gw4/
Nem értem egyébként ezen a képen miért van más doji testtel,Tegnap sima doji volt test nélkül amit linkeltem.
amíg pénzt hozott nem szidom az anyját.. .:)
tehát megint senkinek sincs fogalma hogy merre megyünk :D frankó...
Ez vmi pozikenyszer lehet nalad, mert itt se vevo, se elado... Total hulla a piac.
már longolok közben, shortba nem láttam lét, pedig lett volna. Kt változással nem tudok mit kezdeni..
valamit félreértettél Bud!
Herci véresszájú longos, miatta reszketek a shortomba
(általában tudja mit miért csinál)
Majd meghajtana egy kis dupla top!
http://postimage.org/image/8e1eml50/
:DD
többiek azért ne nyissan erre a képre shortot
akkor együtt megyünk testvíír :D
célárad van valami ?
különben mindig ez van...mikor shortoljuk akkor alig akar elindulni lefele--
ha meg longoljuk akkor folyton esni akar...
engem max a must hajt, amit ittam, de az se. Csak kiváncsian vártam a nagy reggeli riadalom után, hogy napközben hányszor lesz beírva a futi, de valahogy nem volt példálózva, hogy mit csinál. :)
Egyébként meg ma shortoltam is :P
Megjöttem, fel vagy pörögve, hajt a long látom.
Tegnap shortoltam ennél a bux szintnél 17Kn kellett lennie ennek a mocsoknak, most semmi, most 50-80as KT kell.
pff
Sajna mai programom holnapra is ugyanaz, így holnap sem leszek eddig
emelkedés semmi, esés meg jogos, de csak akkor ha irányba állsz. Máskor esik a fos futi 3pontot és nem esünk reklamálsz, ma meg egyszer sem írtad :D Mi van veled Buddy? :D
jah..a semmire vitték föl -1.2 % -ról +1.1 re..őrület...
de most lement már 0.6 % ot...
hát, pedig nem vagyunk messze tőle, 6k-ért én is szívesen vennék. :-)
magyar? :) amiket nézel valami futi 2%ot emelekdett, nem nagyon reklámoztad reggel óta :)