Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#421926 akpo7 Előzmény: #421843

Egyszer lattam hasonlo szeriat kaszinoban:

2 arc az asztalomnal folyamatosan nyert a ruletten a piros/feketevel. Legalabb 10-szer tettek jot egymas utan. Gondoltam 11.-re egy zsetont odadobok en is, ahova ok raktak. Persze eloszor buktak. Utana elkuldtek finoman az anyamba (persze nem face to face) es leleptek az asztaltol. :)

Hogy hati is legyen a hsz.-ben, 16,500-as prompt alatt tovabbra sem shortolnam.

fd

#421923 Waszeitung

Kösz urak :D Élvezetes ez a kereskedés,tegnap tépték,ma meg bottal sem piszkálják...

ds

#421910 Waszeitung

Tegnap záróban lereagáljuk a ma reggeli minuszos hambi futikat,oszt reggelre még esünk párszáz pontot...faxom piac.

#421882 Hathor Előzmény: #421843

agyam eldobom a tegnapi shortok miatt, 17050tol lefele voltak. Utkozben felneztem telon wifin most, francia orszag leminositve. Delutanig nem leszek, akkor mar nem tudom milyen morzsa juthat. Tegnap jeleztek az instrumentumok, de mi a retekre kellett 300as Kt nem ertettem, aztan lekotes zaroban. Majd most nyito eses.. Na szep napot

#421842 BudFox Előzmény: #421839

én is azt nézem..lehet mákunk lesz ? :D

tőzsde bolondok kora reggel kelnek ? :DDD

te meg én..

#421839 Hathor Előzmény: #421818

na sp 1% koruli miuszban reggel, nikkei is. Sok szerencset Bud, delutan talan megerkezem. Udv.

#421783 Hathor Előzmény: #421778

na es tartom, hogy nem volt longos a chart a ma esti zaroig. Most jott egy doji, ami onmagaban keves, de egy esetleges holnapi emelkedo gyertyaval mar lehet valami.