Régi gépemen megnyitottam Markersem, látom fentmaradt egy csati.
Nosztalgiából fent hagyom, de csak a mai dojit szemléltetem, amiben bíztam, hogy visszahúzzák rá az árfolyamot.
Érdekes lesz a holnapi napi záró:
Régi gépemen megnyitottam Markersem, látom fentmaradt egy csati.
Nosztalgiából fent hagyom, de csak a mai dojit szemléltetem, amiben bíztam, hogy visszahúzzák rá az árfolyamot.
Érdekes lesz a holnapi napi záró:
nem az enyém, az pompás. Másik... :)
Minden elismerésem, hogy van időd elemzést publikálni!
Én már meg sem próbálom:(
ma se lesz elemzés, még rossz a laptop
Szotyi,
idő közben nem volt időm kiszerkeszteni, de most megrajzoltam régi gépemen mire adtam 800tól
http://postimage.org/image/ius10xr8/
C.pontra vártam, de mint írtam, elmutyizták C.pontot..
Pedig kint is volt csorgás dupla topból, egyszerűen nem engedték 690alá promptot.
majd kiderül mennyire veszik komolyan a befektetők az ilyen cikkeket...holnap már látni lehet szerintem az ajánlati könyvön...
az a sok befektetési alap ki sem tud szállni ha most ki kellene szállni...lehetetlen...ezért lehet hogy kicsit "hátrébb állnak egy lépéssel" ?
nem tudom mi lesz...
úgy legyen :)
Meglatjuk, mindenesetre bar keves a pozim, megis tetszik amit a finvizen latok :D Persze lehet hogy visszateszt, de ha kerhetem, akkor a visszateszt jo magasan legyen. Meglatjuk. (A meglatjuk szoval keretet adtam a beszedemnek :D )
ajjaj kifognak téged stoppolni :))) ez most kb ugyanannyira volt hiteles... csökkenő államadósság mellett leminősítenek szerinted?
Akkor muszáj volt igen....akkora a vola hogy 1000 pontokat mozgunk 2 óra alatt őrület..
itt a hír : a standard and poor aggódva figyeli magyarországot..
ajjaj..ebből leminősítés lesz...
kt meg 300 maradt
lezártam 830-850között mindent. Alapvetően nulla fölött :D
Holnap nem leszek, muszáj volt
ez is egy összefoglalásos módszer. Én viszek tovább mindent.