hati könyvet nézd hozzá. 1700 db - 17 db.
ott még gyűjtögetni akarnak. azokat favorizálják, amibe már beszálltak.
Tuszokmester mára kielégült 6500on.Kiváncsi vagyok,maradhat e az ár 7k felett
Ezen gondolkodtam én is, mármint hogy a management hallgatása mégsem olyan rossz. "Sas nem kapkod legyek után" vagy vmi hasonló, szóval, jó lesz!! fel!
érdekes, hogy a gspark-ot nem nyomják ezekben a cikkekben soha... vajon miért.
pár forintra
Ez szép, de ott a Pannergy és a Nyomda is. Mindkettőt jónak mondják már egy ideje, mégse megy feljebb az árfolyamuk. Ennek ellenére amit leírt, az igaz, jó lenne ha az árban is megjelenne.
vétel:)
Igazad van, persze. Innen azért illene már egy szépet korrigálnia a következő hetekben.
A kérdés továbbra is csak az, hogy annak az idiótának mi a szándéka, aki eddig letolta erővel az árfolyamot.
majd nyugtával dícsérjük a hetet...Most 1-2 ezer forintos korrekció simán belefér, az más kérdés, hogy azzal sem vagyok kint a vízből.
Létezik az az ár, ahol rávettem volna. Ez a 7k alatti régió már egyértelműen akciós zóna, ennél azért sokkal többet ér a cég szerintem. Így utólag bővítettem egy kicsit a meglévő pakkokhoz. Kaptam 7006-on kemény 10 db-ot. Sok kicsi, sokra megy. :)
Nagy kérdés, hogy tuszok mester csak pihen és jönni fog az újabb kör vagy elvégezte a dolgát és indul a korrekció.
azért ott van egy 500db-os eladó 7200on...
úgyse vettél volna. reggel mindenkiben meg volt fagyva a szar, hogy elestek a "támaszok"
A bástya? :D