6605
6605
Ilyet utoljára általánosban csináltam. Idegesített egy elálló tincs és tőből kivágtam. Utána 2 hétig még hülyébben néztem ki.
Mennyi a real?
Mármint mert nem kaptál? :-)
6500-nál olyan mérges lettem, hogy saját kezüleg levágtam a hajam...Most már nem az Estar miatt vagyok ideges, hanem, hogy hogyan megyek ki az utcára...:-)
Tök jó indikátor vagyok:) Pár hete vettem poénból 7637-en 13 db-ot és 3 nap alatt 9200 volt. Remélem a történelem ismétli önmagát.
Ez egy közvetett elismerése annak, hogy ki vesztett az általam előbb feltett kérdésben.
Még akár szép forduló is lehet, nem gondolod. Forgalom megjött, vevő is akad.
300-as eladó is rájött, hogy vissza kellene vegye.
Remélem vmi amatőr. Előbb utóbb neki is vissza kell venni... Hacsak nem kiszáll.
Akkor vajon ki az eladó mégis?
Ha ezt piacin kellene vennie +10%-ban lennénk, így meg -5. Fasza.
Nagyon gyorsan és olcsón visszakapja amivel szétshortolt minket.
Becsszóra nem vagyok konkordos, tisztességes, értékteremtő munkából élek. Magánban megírnád kérlek a helyzetet? Benne ülök nyakig, de ennek ellenére nem izgulok. Szeretnék tisztán/tisztábban látni. Köszönöm szépen!
Mindenesetre 6500on azonnal adnak amint vevő van
Ha-ha-ha...
Formert nem rázták ki,s nem is fogják..lehet erre készültek, de ez nem fog menni..Rajtam kívül szinte senki nem maradt finanszírozott..
Sőt..a többit tudják azok, akiknek ezt privátban elmondtam.
Ide pedig nem írom be, mert feketén-fehéren kiderült, hogy a concordos hülyegyerekek is olvassák a fórumot...sőt, privátba is írogattak, megpróbáltak komoly infókat kihúzni belőlem, de a csapda nem működött....
Csak szólok, hogy érdemes lenne megvizsgálni a mai 6500-ös vevőt. Segítség:tuszokmester és csapata megkezdte a sötét oldalból való kiszállást...akinek kényszeresen adnia kell, azt nagyon sajnálom...de a többiek tényleg bírják már ki, ha eddig benne ültek.
S nem magam miatt mondom,én akár 1000 Ft-ig is bírni fogom..
De minden egyes eladás ezeknek a senkiháziaknak a realizált(!!) nyereségét növeli...Gennyes társaság, de sajnos el kell ismerni:eddig bejött nekik.
Hiába, évszázados előnyük van az aljas üzletek véghezvitelében....