amikor kimondják a Görög csődöt...lesz egy nagy lefele hullám amikor kifullad az esés..onnan jó lenne egy kis long...
csak tudnánk hol lesz az alja...
amikor kimondják a Görög csődöt...lesz egy nagy lefele hullám amikor kifullad az esés..onnan jó lenne egy kis long...
csak tudnánk hol lesz az alja...
azt a 6000 forintot hosszú távon írta Egon..fél éves, negyed éves időtávon..még ő sem tudja...
Órás nem változott, halad a lobogóban 16.800on van 20órás mozgó.
Esetleg visszateszteli az aljra húzott vonalat 17100on? meglehet, longos jel nincs a képen egyelőre számomra
Egyelőre hasonlít, én is annak néztem, de amíg nem törik le addig bármi lehet.
Nézzünk egy napos hatit, van-e longos lehetőség ebben a képben?
Szerintem jelenlegi képe alapján nincs. Erre a képre tutkó ma még nem veszek!
kt tágulhat tovább :)
Pedig eléggé hasonlít rá :D
Nem olvastam Egont, de látom itt a többiektől OTPre 6000et jósolt.
Akkor ez hogyan vág össze?
Azért zászlónak ne kiáltsuk még ki ,-)
csak rajzoltam.. talán a sávot érdemes figyelni..
ez egy trenderősítő zászló lesz?
célár 14k környéke?
Görög csőd hivatalos bejelentése lesz az idei évi mélypont?
kérdések, kérdések... a medvehangulat meg lassan mindenkin úrrá lesz,
adni adni adni adni...
A pár hónappal ezelött, 25k-nál, még (csilli-villi célárakkal) agyonajnározott mol most 14k, és jönnek a 10k alatti célárak is, BEgon már be is dobta a (köz)tudatba.
Pénteken sajnos nem néztem chartot, mint azt írtam is. Láttam a dupla top célár teljesült, nagyjából 61.8as fibora estünk, céláram teljesült akkor, mellette stabilizálták CHFet, amit gondoltam jó lesz OTPnek. Gondoltam a szokásos 1-2%os napokban lehet kezdeni venni 1.5%os mínusztól kezdve, sáva alja fele játszva. Sajnos a hírrel nem lehet ilyenkor számolni.. most már nem annyira szép a kép. Viszont kinti indexek is letörés előtti fázisban vannak, így megvárjuk mit tud OTP ezen fibon, meg kintiek a sáv letöréssel, vagy megy a ping pong Fed két napos ülésig, lightosra veszik addig a verziót, és esetleg utána borítják le zászlókat, addig elmaszatoltatják.
Holnap nem leszek, így ma is óvatos vagyok pozi felvéttel, mert napon túlra nem tudom tartani
szerk: ja igen a dízel jó neked.. akkor veszünk egy újat ,-)
egyébként számomra holt mindegy mikor jön el az ideje. Idén, jövőre, 10év múlva, baromira ráérek.
-2000 pont lefelé???
Akkor megveszem és átalakítom diesellé:-))
Persze, hogy buktam pénteken, stop ugyanúgy kivágott, de a hétfői nap után nem bántam.. Most tényleg kivárok. Nem keresem az alját, csak a chartjaidat nézem:)
Kerikoma,
ezt most megcsináljuk!
Utána pezsgőzünk egyet, és megveszed a kocsimat a haszonból, én meg a piros ferrarit a szomszédomtól, ami igen brutál :D
Mesélj. Buktál Te is pénteken?
Azóta kivárás?
SPben volt egy rövid dupla alj, annak örült egy kicsit a nép :D
lássuk tud-e egy kis zászlót építeni dupla alj célárából?
Megint egy húron pendülünk:-))
Most nyugiba én is megvárom a fordulatot ( ha lesz) és kicsit hosszabb távra rendezkednék be.
nézzünk egy órás grafikont is, hogy mi is van Buxban:
EUR/HUF 284.7
Na most mindek örüljek? Hogy folyamatosan romlik forintunk, vagy annak hogy jó kis részvényárak kezdenek kialakulni?
Inkább a másodikra szavazok. Majd a részvénypiaci emelkedéssel visszaerősödik a forint, így egálban lesznek.
Kérdés hol lesz az alj, várhatóan lejjebb jóval. Átlagosan 50%ot is eshet a piac szerintem innen, de nincsenek céljaim, amíg megy megy..
A tegnapi egész napos felfüggesztés után ma már kereskedhetünk a hazai bankszektor két szereplõjével, melyek közül az OTP 4,8, az FHB 3,2%-os esésben áll. A bankpapírok a tegnapi miniszterelnöki beszéd kedvezõtlen hatását árazzák. Európában eközben a tegnapi pozitív amerikai fordulat hatására 1,5-2%-os pluszokat láttunk a nyitást követõ percekben. A BNP Paribas leminõsítésérõl szóló pletykák hatására azonban újra pánik lett úrrá a piacokon, így az irányadó nyugat-európai indexek 1-2%-os csökkenésekben állnak. A CDS felárak alapján már 98%-os valószínűségű a görög csőd.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tovabbra_is_nyomas_alatt_az_otp.155247.html