15 db-al odacsaptam neki. Csak, hogy szokjam mert pénzt várok:)
15 db-al odacsaptam neki. Csak, hogy szokjam mert pénzt várok:)
Ez tényleg extrém durva, ami itt folyik.
Személy szerint egy fillért nem tolok ide, akármilyen olcsónak tűnik most optikailag, még korrigálni sem bír. Totál le bírják verni.
Odaadták az összeset 6500-on és most a nagyobb nyomaték kedvéért 6400-os sem áll bent az 500.
En megvarnam ad e egyaltalan fordulos jelet v. leesik egybol a kov. fibo-szintre (nalam 5,500).
(#89538) Re: Obama megette séfjét Értékelés: 0
előzmény (#89535: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 10:10
formert kirázták teljesen
NagyBarnaMacko
NagyBarnaMacko
NagyBarnaMacko
az estar a bluek konkurenciája
ha blue olcsó és estar is a likvidebb megy előbb fel szvsz
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha megvalósul minden kiegészítés, finomítás nélkül a kormány devizahiteles terve (180CHF), akik tehetik kiváltják a hitelüket - én is ezt tenném - és nem marad Estarra sem többek között... külföldi befektetők is elbizonytalanodnak. Ki lesz a vevő?
persze hogy nem hosszabb távon. De az utóbbi pár napi esés az szerintem nem a szerintem elhibázott EETEK vételből, román csúszásokból, egyik kv-t a másikból jegyzésből és a felesleges lengyel lányok eladási esélyének csökkenéséből adódnak.
a csökkenő transzparencia a hab a tortán
A 11-12 ezer körül eladott tulajok azóta lassan kétszer annyi részvényt vehetnének vissza. Ha én abban a helyzetben lennék, nem foglalkoznék vele, hogy vajon esik -e még pár százat, vagy ezret. Az akkori mennyiségek tudatában szerintem az esés megállítása is ki lenne pipálva.
én írtam, de persze már más a leányzó fekvése, büdös nekik minden... :(
Hát ezt már tényleg alig hiszem el...Átváltsam a stratégiai tartalékaimat és betoljam Estar-ba??
Minden nap jobban esünk mint bármelyik Blue..
Én sem akarok már többet szánni erre. tegnap még én is vettem, de már azzal is több mint 500 Ft bukta részvényenként.
Egyébként jó lenne, ha ma már nem aszisztálnának mások az árleverőnek, hanem megszívatnák végre.
A 6.6k-s celaram kipipalva. Ovatosan lehet sztem most vetelben gondolkodni, de en meg varok, fordul e egyaltalan.
A 6.6k-t egyebkent abbol neztem, h. ez volt a 2008-as teto, ahonnan aztan 1,100-ig zuhant. + a nagy emelkedes 50%-os fiboja is itt van kb.
Valaki egyszer 10 vagy 11k-nál irta,hogy ismerősei 7k-nál betolnák az egész családi vagyont házzal mindennel,de annál följebb nem.Akkor röhögtem rajta.Most nem röhögök.Már árulják a házat vajon?
az esést szépen végigvettem én is, de most kivárok, tartalékok elfogytak, meg itt van a 180-as CHF kiszálló.. nem könnyű most okosnak lenni. Formernek drukkolok, védőbástya mindannyiunknak
Sőt, én még annyit hozzágondolnék, hogy concorde strómanok vannak mögötte. Nyernek is vele, meg megmutatják a "****öknek"..
Valóban nyilatkozhatna valamit a vezetés, mint ahogy tették anno 1xxx-es árfolyamnál. Vagy ők sem tudják mi a helyzet? Lehet, hogy képtelenek most korrektnek lenni?
Nézegetem a higítási belépési pontokat. Innen minimum a duplázás lehet a cél.....mondjuk ez igaz az OTP-re is.....